Sėkmės istorija 5


Pabandysiu  pasidalinti sava patirtimi.

Aš buvau iki gilių dvasios ir proto gelmių išsekusi ir persimokiusi kaip išmokinti savo dukrelę sėdeti ant toleto.  Mat su kokiu spaudimu aš susidūriau  budama 44 metų mama, kai jau turiu suaugusį sūnų 22 metu, o mažosios negaliu išmokinti ir ją visaip lepinu. Taigi,  buvo taip, man mama pažadejo, kad kai atvešiu Mariją į Lietuva tai ji išmokins ją sėdėti ant toleto. Na ir kaip? Ne, neišmokė. Pamate, kad neimanoma. 

Tuo metu aš kaip kasmet taip ir pernai nuėjau į Žvėryno naturalios medicinos centra kur išsityriau ir išsivaliau organizma.  Kaip visada vedžiausi  visur Marija ir daktarė patikrino jos  organizmo vibracijas, tai  ligų jokių nerasta, bet rado  baimės ir Delta virpesių sutrikimų.  Davė hemeopatinių žirniukų.  Pries tai aš buvau perskaičiusi, peržiūrėjusi su Marija  dešimtis DVD kaip  padėti ir ištreniruoti vaikus sėsti ant toleto.  Ir rėkiau, ir bariausi, ir  buvau ne savo kailyje be galo myledama savo mergaite.  Man vienas malonumas  buvo  pampersa keisti, bet  galvoje nuolat skambedavo, ką mano anyta ar tėtis sakydavo:  „Marija moka jau skaityti ir skaičiuoti, o į kelnes daro".  As buvau giliame strese-neviltyje del papraščiausio dalyko, kad mano mergaite nenori sedeti nei ant puoduko nei ant toleto.

Norejosi pabegti, bet gi atvykau sustiprinti Marijos lietuvių kalbos žinias.  Tai ką as Lietuvoje po Jūsų pirmosios Silva seminaro dienos padariau:  tik tiek kiek jūs man liepėte kai užmigs pasakyti, kad ji pati eina ant toleto.   Po antros dienos aš pati buvau  kaip išsilydžiusi ir išsivaliusi iš visų blogų minčių ir netikėjimo. Atsipalaidavau. Dariau visus Jusu rekomenduotus pratimus ir daug programavau.  Po Jūsų seminaro  gal dviejų dienu aš Mariją nuvedžiau  į Žvėryno centrą pakartotiniam patikrinimui  ir rezultatas toks:  mano ir Marijos baimės išnykę ir visos vibracijos centrinėje nervų sistemoje susitvarkę.

Po savaitės išskridome į Australiją.  Singapūro oro uoste prieš paskelbiant laipinima pirmiausia su vaikais mano Marija pribėgusi sako, mamyt as noriu į toleta.  Sakau, kad ne, turi  pampersa (nors galvoja sukosi nustebimo mina ir džiaugsmas) ir mus jau reikia eiti į lektuva - ji sako, ne einam į toleta. Na ir ka, nuėjome ir ji su trupučiu mano pagalbos atsisėdo (pirma karta gyvenime, visuomet per prievarta buvo sodinama) ir padarė, sedejo net kokia 15 min. (net ragindama nelipo nuo jo, nes jau galejo musu ieškoti, nes mes salėje ir krepsius savo ir vežima palikome),  kai sugrižome visi keleiviai (o ju per 300) jau buvo lėktuve. Tai taip ir prasidejo, ji nei  pasako kad nori  nei prašosi, pati  nuo tos dienos nueina į toleta, pati nusiauna, padaro ir rankutes nusiplauna.  Jokio mokymo, jokiu lipduku ir apdovanojimu už padaryma, kaip knygose rašoma nereikejo.  Aš vertinau kaip stebukla, nes tai buvo iš tikro stebuklas. 

Išvada tokia, kad vaikas gyvena mamos biolauke ir jeigu mama reaguoja i išorines kalbas tai suformuoja problema - automatiškai vaikas viska periima is mamos.  Mamai sunku atsiriboti nuo aplinkiniu  žodziu, ypatingai tuo metu kai motina po gimdymo yra  nestabili  nei psichologiskai nei fiziškai. Nežinau kas geriau galėtu mamoms padėti uz Silvos metoda…    Taigi, jusu destomo metodo rezultatai atsiskleidė ne tik tai, kad Marija pradėjo pati vienu viena eiti į toleta, bet kai patikrino mūsų vibracija Žvėryno centre - Jūsų metodas veikia ir ji galima  patikrinti moksliniais prietaisais.

Lolita