Aleksandra Usevičienė (Lietuva, Latvija, Estija)


Mane visada domino didžiausias stebuklas - ŽMOGUS. Tai tikra mįslė: mąstymas, elgesys, bendravimas. Ieškodama atsakymų, daug skaičiau ir mokiausi. Techninis išsilavinimas išmokė mąstyti sistemingai ir vertinti bet kokį reiškinį visapusiškai, ieškant ryšio tarp visų sistemos dalių.

Vien teorines žinios netenkino, viską norejau išbandyti praktiškai.

Daugelis knygų aprašo sėkmingų žmonių gyvenimus po to, kai viskas jau įvyko. Bet kaip AŠ galiu tapti sekmingu, kaip metodiškai įgyvendinti svajones, pasiekti užsibreztą tikslą?

Aš ieškojau metodikos, kuri aiškiai ir nuosekliai padetų spręsti problemas, nurodytų išeitį iš susidariusios situacijos, suteiktu galimybę pagerinti sveikatą, santykius ir tt. Ieškojau moksliškai pagrįsto, dinamiškai besivystančio metodo, kuris aiškiai parodo savo galią ir yra praktiškai pritaikomas.

2002 m. pirmą kartą išklausiau Silva metodo kursą ir sušukau „Eureka“! Ten buvo viskas: mokslas, universalumas, prieinamumas. Pagaliau mano ieškojimai įgavo kryptį bei pagreitį, ir netrukus pasipylė rezultatai.

Metodas moko, kad pasaulis yra nuostabiai suderinta sistema! Reikia tik pažinti jos dėsnius bei vykdyti juos. Viskas jau yra, belieka tik atrasti ir naudotis. Suderinę savo mintis, žodžius ir veiksmus su Visata, atrasime save is naujo ir nustebsime, kiek mumyse yra gėrio, supratimo bei meilės.

Tik labai drąsios asmenybės užduoda sau klausimą: „Kas aš toks ir koks mano gyvenimo tikslas?“ Atsakymą rasite savyje.

Linkiu Jums puikių naujų atradimų!