Deimantė Bartninkaitė (Lietuva)


Dar būdama vaikas ėmiau ieškoti atsakymų į visai nevaikiškus egzistencinius klausimus. Vidinių ieškojimų kelias įtakojo ir mano profesijos pasirinkimą.  2005 m. VDU įgijau Katalikų Teologijos ir psichologijos bakalauro laipsnį. Dar po poros metų VDU įgijau Viešosios komunikacijos magistro laipsnį. Tačiau tik netikėtas apsilankymas Silva metodo seminare tapo atsaku į mano ilgamečius vidinius ieškojimus.

Mane visada labiausiai dominanti sritis buvo aukštesnis žmogaus sąmoningumas, išlaisvinantis iš vidinių problemų, padedantis atrasti save ir kurti šviesesnį pasaulį dėl visų. Silva metodas šiame begalinės informacijos ir idėjų amžiuje padėjo man surasti save, o kartu ir savąją gyvenimo prasmę.

Tai yra vienas iš humaniškiausių ir filosofiškiausių metodų egzistuojančių šiuo metu pasaulyje. Visas Silva metodo dėmesys yra sutelktas į paprastą žmogų ir jame slypintį genialumą.

Visa tai lėmė, jog 2005 m. mano gyvenimas ir darbas susiliejo su Silva metodu. Nusprendžiau tapti šio metodo dėstytoja, kad galėčiau dalintis idėjomis pakeitusiomis mano pačios gyvenimą. Troškau, kad kiti žmonės taip pat turėtų galimybę savo svajones paversti realybe.

Per visus savo darbo metus nebuvo nė sėkundės, kad suabejočiau tuo ką darau... Priešingai kiekviena gyvenimo akimirka prisipildė prasmės ir džiaugsmo.

Iš visos širdies to linkiu ir Jums...

Deimantė Bartninkaitė
Silva metodo direktorė bei dėstytoja Lietuvoje