Silva metodo stovykla


 

„SEPTYNIŲ ŽINGSNIŲ KELIONĖ: NUO BAIMĖS IKI ŽMOGIŠKOSIOS BEI DIEVIŠKOSIOS PILNATVĖS“ 

2019 rugpjūčio 4 - 9d.

Aš tikiu, jog kiekvienas žmogus turi savyje beribį potencialą. Kyla paprastas klausimas, kodėl mes jo nepanaudojam? Jeigu turėtume  galimybę pamatyti kiek daug jėgų mes išeikvojame kovodami su savimi, tikriausia nustebtume. O ši kova išvargina taip, kad nebelieka noro siekti savo svajonių. Kasdien daugelis iš mūsų jaučiamės taip, tarsi kovotume su drakonu, tūnančiu mūsų sielos gelmėse... bijome jį pamatyti, o dar labiau bijome, jog jį išvys kiti. Kas ši galinga energija? Kaip ji atsirado mumyse? Ar yra įmanoma ją pašalinti? Šios stovyklos tikslas yra surasti atsakymus į visus šiuos klausimus. 

Tiesa yra ta, kad ši energija yra mūsų pačių dalis, tačiau jos mes nenorime priimti, ji atrodo netobula, kažkada paneigta,  sukritikuota... tai mūsų šešėlis, kuris kasdien kovoja už teisę gyventi. Mes negalime jo nugalėti, tačiau galime jį pažinti ir padaryti jį savo sąjungininku. 

Galbūt kartais susimąstote, kodėl jūsų svajonės nevirsta tikrove, nors apie tai parašyta šimtai knygų, mokoma seminaruose... o galbūt svarstote, kodėl negalite džiaugtis gyvenimu...  galbūt negalite atsikratyti baimės... galbūt negalite atsiverti ir patikėti meile...o galbūt nuolat kovojate su aplinka, pykstate be priežasties ir negalite atleisti sau bei kitiems. Mumyse gyvena daugybė šio šešėlio aspektų... kuo ilgiau su savimi  kovojame, tuo stipresnis jis tampa. 

Todėl kviečiu jus mesti iššūkį sau  ir pažvelgti savo šešėliui, savo kaukėms į akis, perprasti jas ir paversti savo sąjungininkėmis. 

Įsivaizduokite koks būtų jūsų gyvenimas jei turėtumėte šimtą procentų energijos, pabustumėte pailsėję, su džiaugsmu pasitiktumėte savo iššūkius ir visa širdimi mylėtumėte save. 

Visa tai įmanoma. Tereikia žengti šį žingsnį ir drąsiai pasitikti tai, kas esate... mumyse slypi beribė galia... visatoje nėra blogio ar gėrio,  yra tik užblokuota ir laisvai tekanti energija. 

Šios stovyklos tikslas atpažinti savo energinius blokus, suvokti jų kilmę, pripažinti jų poreikius ir susitaikyti su jais. Specialiai šiam tikslui sukurtos praktikos, meditacijos, energiniai pratimai bus jūsų įrankiai šiame kelyje. Tai tikriausiai pats svarbiausias ir niekada nesibaigiantis kelias.... kelias atgal, prie tikrojo ir begalinio AŠ. 

Aš (Deimantė Bartninkaitė, 15 metų Silva metodo dėstytoja, psichologė ir lektorė, daugybės saviugdos programų autorė) būsiu Jūsų vedlė ir bendrakeleivė, kiekviename žingsnyje palaikysiu ir padėsiu šiame įdomiame savęs pažinimo procese. 

Prie mūsų prisijungs balietis gydūnas Gede Oka Diana (Godis), kurį sutikome savo kelionių po Balio salą metu. Ši draugystė tapo tikra dovana, įrodančia, kad mes visi siekiame panašių dalykų, nesvarbu kokios tautybės ar religijos atstovais būtume. Trokštame būti sveikais ir laimingais. 

Šios stovyklos metu, Godis yra pasirengęs padėti jums atpažinti energetinius blogus ir juos pašalinti rytinių praktikų metu, taip pat per kasdienes asmenines sesijas valys meridianų linijas nuo toksinų, bei padės harmonizuoti problemines organizmo vietas.  

Godis atvyksta kartu su kolege balietiškų masažų specialiste, kuri kiekvienam padės išlaisvinti kūno įtampas, atsipalaiduoti. 

 

Ar jūs pasirengę?

 

Vieta: Stovykla vyks nuostabios gamtos prieglobstyje įsikūrusioje  “Barono viloje”, Anykščių rajone.   

Jūsų laukia ne tik savęs pažinimo programa, bet ir balietiška dvasia persmelkti užsiėmimai bei masažai. Pasidalinsime su jumis viskuo, ko išmokome ir ką  sužinojome dievų saloje.  

 

STOVYKOS PROGRAMOS  KAINA – 750 eur 

Į kainą įskaičiuota: 

  • Stovykos programa nuo sekmadienio 13val. iki penktadienio 13val(specialiai sukurtos savianalizės praktikos, meditacijos, šokio ir piešimo terapijos); 
  • Energinės jogos praktikos rytais, kurias ves Godis. Jos pažadina žmogaus energinę sistemą, nurodo blokų vietas ir pažeidimus fiziniame kūne. Darant nuolatos, ši praktika, ne tik gydo, bet ir stiprina žmogų visuose lygmenyse;
  • asmeniniaiblokų šalinimo seansai su baliečiu Gydūnu;
  • Balietiškasviso kūno masažas;
  • YIN(pasyvios) jogos praktikos, kurios didina sąmoningumą, išjudina įsisenėjusias emocijas;
  • 5 nakvynėsprabangiai įrengtuose dviviečiuose kambariuose;
  • Vegetarinis maitinimas 3 kartus per dieną(vanduo bei žolelių arbata visą dieną);
  • Teniso, krepšinio aikštelė bei irklentės laisvalaikiu;
  • Pirtis, kubilas;

 

Jei norite prisijungti? 
Rašykite info@silvametodas.lt arba skambinkite +370 67826311

Norint rezervuoti sau vietą būtina pervesti 100eur avansą nurodant vardą, pavardę ir datą!

 

REKVIZITAI:

VŠĮ "Ars magna"

Įstaigos kodas 304722490

AB SEB bankas

A/s nr. LT777044060008193854 
 

Iki susitikimo rugpjūčio 4d. sekmadienį 13val. “BARONO VILOJE”

 

Keletas atsiliepimų iš stovyklos:

„Ačiū jums, kad suteikėte galimybę stovykloje dalyvauti mano dukrai. Jos įsitraukimas, budrumas, žingeidumas, ištvermingumas ir diskusijos sustiprino mano pagarbą vaikui, kaip asmenybei".

-- Aušra

„Gamtos ir Silva metodo poveikis fantastinis duetas".

-- Sigita

„Laiminu dienas, valandas ir minutes, praleistas šioje stovykloje, tokiame nuostabiame kolektyve. Telydi visus meilė, tiesa, dora, ramybė ir harmonija".

-- Robertas

„Silva stovykla - ideali atostogų vieta, puikus žmonių, bendraminčių, dėstytojų ratas... čia visada malonu ateiti, nes žinai, kad visada grįši apdovanotas naujom įžvalgom, patirtimi, kurios taip reikalingos savęs ieškojimuose"

-- Dalia

„Jūsų dėka išmokau gyventi čia ir dabar, atsakėte į daugelį gyvenimo klausimų ir išmokėte mylėti visus."

-- Lina

„Džiaugiuosi, kad čia esu, mokausi suprasti, kas esu. Noriu ir toliau čia būti."

-- Rima