Intuicijos lavinimo seminaras


Atvejo analizės

Seminare Jūs išmoksite:

  •   Atrasti esminius savo gyvenimo tikslus;
  •   Užmegzti nuolatinį ryšį su gyvybės šaltiniu;
  •   Išgirsti intuiciją;
  •   Tikslingai gyventi;
  •   Atrasti savąją misiją;
  •   Atskleisti savo įvairiapusiškumą;
  •   Priimti išmintingus sprendimus.
  •   Sėkmingai spręsti savo ir kitų problemas.

Šis Silva seminaras moko naudotis galingu, tačiau nepelnytai užmirštu žmogaus pojūčiu - intuicija. Per seminarą įgyta patirtis iš esmės pakeis Jūsų įsitikinimus apie savo galimybes ir leis kitomis akimis pažvelgti į savo gyvenimą.

Seminare mokoma kaip atrasti savo gyvenimo misiją ir pasinaudojus savo kūrybingo proto galiomis priartėti prie Jums svarbių tikslų įgyvendinimo.

Gera intuicija yra ypatingai svarbi pasirininkimo situacijose. Jūs išmoksite naudotis savo intuicija tada, kai prireiks pagalbos priimant Jums svarbius sprendimus visose gyvenimo srityse.  Šį sugebėjimą lavins Psichometrijos ir Atvejo analizės pratimai.

Trumpai tariant, Silva metodas padės išsiugdyti gebėjimus, kurie iki šiol atrodė neįmanomi.

Silva intuicijos seminaras buvo sukurtas ne tik dėl sėkmingo Jūsų tikslų įgyvendinimo, bet ir dėl galimybės pasiekti tai, kas yra unikaliai ir individualiai reikalinga ir svarbu būtent Jums.

Praeito amžiaus penktajame dešimtmetyje Ch. Silva atrodo galimybę treniruoti žmones Alfa lygmenyje.  Jis buvo pionierius teigdamas, jog žmogaus proto galios peržengia penkių pojūčių ribas ir jas galima naudoti savo gyvenimo kokybei pagerinti.

Asmenybės išlaisvinimo programos, sukurtos 70-ais, 80-ais ir 90-ais padėjo išpopuliarinti šį atradimą.

Tačiau Ch.Silva visada ėjo keliais žingsniais pirmiau mokslo.

Silva suvokė, jog kiekvienas žmogus turi savitą tikslą ir unikalų kelią vedantį į jį. Daugybė žmonių šiandien blaškosi nerasdami vidinės ramybės ir gyvenimo prasmės. Taip atsitinka tada, kai žmogus ilgus metus ignoruoja savo vidinį balsą.

Išoriniai tikslai visda turi atitikti žmogaus gyvenimo misiją. Būtent dėl šios priežasties intuicija ir asmenybės tikslai yra neatsiejamos temos. Tik žinodamas, kur link eina, žmogus gali imtis teisingos veiklos, sėkmingai spręsti problemas ir būti laimingas.

Tai ir yra pagrindinis Intuicijos lavinimo seminaro tikslas.

Seminaras yra praktinis. Trukmė dvi dienos nuo 9 iki 18 val. 

Išklausę seminarą gausite tarptautinį sertifikatą, kuris suteiks teisę kartoti šį seminarą visame pasaulyje nemokamai (tik mokestis už vietą).