Rasa Bartninkaitė (Lietuva)


Rasa Bartninkaitė: aktorė, režisierė, žurnalistė, Silva metodo instruktorė.

Visada turėjau vidinį poreikį padėti žmonėms, atsiplėšti nuo pilkos kasdienybės, surasti gyvenimo prasmę ir pastebėti jo grožį. Todėl pasirinkau aktorės profesiją. Jeigu teatras pakylėja, tai seminarų metu galiu pateikti metodą, kuris ne tik įkvepia, bet ir padeda žmogui gyventi. Kiekvienas iš mūsų, pažinęs save ir suvokęs savo protines ir dvasines galimybes, gali atrasti tiesiausią kelią, kaip išeiti iš problemų rato ir pasiekti savo tikslus. Daug galimybių slypi mumyse.

Man ši metodika – tai sąmoningumo, harmonijos ir balanso atradimas. Harmoninga smegenų veikla suteikia vidinį stabilumą, kuris sukelia laimės jausmą. Per dešimt darbo metų girdžiu begales žmonių istorijų, kaip jie Silva metodo pagalba pakeitė savo gyvenimus iš esmės! Aš - taip pat. Tai džiugina ir įkvepia darbui! Mūsų smegenys – išmaniausias kompiuteris, tik kaip juo naudotis, instrukcijos niekas neduoda. Šis metodas ir yra tokia „vidinio potencialo instrukcija” šiuolaikiniam žmogui, kuris renkasi ir sąmoningai kuria savo laimę.

Kaip pagauti „Laimės paukštę“ mūsų protėviai užkodavo pasakose... Stebuklai jose nutinka tiems, kurie turi gerą širdį, svajodami kuria - drąsiai imasi veiklos... Taip SVAJONĖS virsta REALYBE! Kvantinė fizika šiandien įrodo, o gyvenimas patvirtina, kad taip ir yra - mes esame kūrėjai ir galime kurti „stebuklus“ savo „gyvenimo pasakoje“... 

Jei nežinote KAIP – metas susipažinti...