Ką mokslas ir žiniasklaida kalba apie Silvą metodą ®


Nors Chose Silva mirė 1999 metais, jo mokymai paplito visame pasaulyje per Silva tarptautinę organizaciją. Šiandien daugiau kaip 6 milijonai žmonių 110 šalyse, įskaitant gydytojus, verslininkus, menininkus ir įžymybes, naudoja mūsų mokymus, siekdami pagerinti savo gyvenimą būdais, kurie teikia pasitikėjimo ir įkvepia tobulėti. Todėl esame įsitikinę, kad nesvarbu, koks jūsų asmeninis tikslas, jūs taip pat sulauksite teigiamų rezultatų.



Žiniasklaidos, visuomenės veikėjų ir paprastų žmonių dėmesys

Chosė Silva atradimas, kurį jis pavadino "Silva metodu", vėliau tapo daugelio asmeninio tobulėjimo programų JAV pagrindu, ir buvo aprašytas žiniasklaidoje, įskaitant "New York Times" ir "The Washington Post". Jo pirmoji knyga tapo skaitomiausia tarptautiniu mastu, parduota daugiau kaip 6 milijonai kopijų.

Daugelis asmenybės ugdymo lyderių taip pat entuziastingai pritarė Silva metodo programai. Pavyzdžiui, Jack Canfield pavadino šį metodą žmogaus potencialo vystymo šaltiniu bei "vienu iš svarbiausių požiūrių į žmogiškojo potencialo plėtojimą, iš visų, kokie tik kada nors buvę".

Pirmasis mokslininkas, vykdęs Silva metodo tyrimus, buvo Dr. J. Wilfred Hahn moksliniame fonde (Mind Science Foundation) Kalifornijoje patvirtinęs savo mokslinį darbą. Nuo tada, įvairių mokslinių tyrimų įstaigos, universitetai ir mokslininkai studijavo ir vertino mūsų tyrimus, įskaitant:

  • Duke universitetas, Šiaurės Karolina
  • Trejybės universitetas, Texas
  • Teksaso universitetas, Texas
  • Wayland baptistų universitetas, Texas
  • Long Island universitetas, Niujorkas
  • Canisius kolegija, Niujorkas

Bėgant metams mes toliau skverbiamės į žmogaus vidinį potencialą, kuris smarkiai keičia mūsų studentų gyvenimus tame procese.

Optimali mokymo programa apima gilaus atsipalaidavimo pratimus, dinamines meditacijas, vizualizacijos technikas, intuiciją stiprinančias priemones ir Teta lygmens pratybas, kurios padeda studentams pasiekti dar gilesnį nei Alpha proto lygmenį.

210x180

2010 metais Mark Robert Waldman, garsaus neurologas ir populiarios knygos „Kaip Dievas keičia tavo smegenis“ autorius, yra sakęs: „Remiantis naujausiais Harvardo universiteto duomenimis, genetiniai tyrimai dėl atsipalaidavimo poveikio, sąmoningo kvėpavimo ir vizualizacijos įtakos, - esu įsitikinęs, kad daugelio metodų moko „Silva International“, - gali skatinti smegenų funkcijas, kurios yra susijusios su fizinio ir psichologinio streso kontrole bei imuninės sistemos optimaliu funkcionavimu“.

Sužinokite daugiau apie Silva metodo mokslinius tyrinėjimus.


Mokslininkai 1972 m. Silva metodo konvencijos pasirašymo metu.
Pirmoje eilėje: Dr. Richard McKenzie, Dr. Fred Bremner, Jeffrey Chang Dr. William Braud, Dr. Irvingas Geller, Dr. Alejandro Martinez ir Cleve Baxter.

Antroje eilėje: Dr. Phillip Chancellor, Dr. J. Wilfred Hahn, Jose Silva, Juan Silva, Dr. Alberto Sanchez-Vilchis, Dr. N.E. West, ir Harry McKnight.


Ką žmonės kalba apie Silva metodą


Daug apdovanojimų pelnęs specialistas rekomenduoja Silva metodą

Dr O. Carl Simonton Simonton tyrimų instituto įkūrėjas, pradininkas vaizdinių terapijos pacientams pradininkas, pasakė:

"Matote, aš pradėjau dirbti vedamas minties, kad paciento požiūris vaidina svarbų vaidmenį bet kokiai jo gydymo formai, o tai gali turėti įtakos jo ligos eigai. Silva metodas man davė įrankius kaip išmokyti pacientą patį dalyvauti su savo sveikatos procese. "Jis taip pat sakė, Silva metodas yra vienas iš ... galingiausių pavienių priemonių, kurias aš galiu pasiūlyti savo pacientams.”

~ Dr O. Carl Simonton, onkologas, Simonton tyrimų instituto įkūrėjas

“Mažina fizinį ir psichologinį stresą ir stiprina imuninės sistemos veikimą”

2010, Markas Robertas Waldman, pasaulyje garsus smegenų tyrinėtojas ir bestselerio “Kaip Dievas keičia tavo smegenis” autorius sakė:

“Remiantis naujausiais Harvardo universiteto genetinių tyrimo duomenimis dėl atsipalaidavimo, sąmoningo kvėpavimo ir pozityvių vaizdinių poveikio, manau, kad daugelis technikų, kurių moko Silva metodas, gali skatinti genų ekspresiją smegenyse, kuriai daug įtakos turi sumažėjęs fizinis ir psichologinis stresas ir imuninės sistemos sustiprėjimas.”

~ Mark Waldman vienas iš pirmaujančių pasaulio ekspertų dvasingumo ir smegenų tyrinėjimo srityje



The New York Times, <br> April 16, 1972
Ištrauka iš „New York Times“ straipsnio apie Jose Silva (Chosė Silva)

„Neseniai atliktas tyrimas Trejybės universitete, San Antonio mieste, Teksaso Valstijoje, akivaizdžiai rodo, kad proto kontrolės seminarų absolventai lengvai pasiekia Alfa dažnių lygmenį. C. W. Post College (kolegija), Greenvale mieste, šį rudenį planuoja pasiūlyti proto kontrolės kursą savo verslo mokykloje, taip pat Canisius College (kolegija) parengs šį kursą Religijos studijų ir tyrimų fakultete.

Didžiausia Niujorko kompanija siuntė visus savo aukščiausios grandies vadovus, taip pat kompanijos prezidentą, į kursus. Atkaklus kompanijos įkūrėjas rimtai galvoja inicijuoti namų mokymo programą, skirtą visiems darbuotojams. Jis atsisakė kvietimo įrašyti jo kalbą, sakydamas „mes manome, kad tai yra svarbu, bet šiuo metu aš nenoriu kelti sąmyšio tarp mūsų biržos maklerių.

Kiti verslininkai kalbėjo noriai. Lee Epstein (Ly Epšteinas), viceprezidentas ir meno grupės konsultantas Doyle Dane Bernbach institucijoje paatviravo: „Šie mokymai man atvėrė vartus. Tapau daug energingesnis, kūrybingesnis, be to labiau atsipalaidavęs. Aš praktikuoju osi kiekvieną dieną ir vis geriau ir geriau valdau savo darbo sritį ir asmeninį gyvenimą“.


„Aš už“

„Silva metodas žmonėms atskleidė patikimą būdą, kaip tapti motyvuotiems. Šis metodas – tai aiškiai aprašytas būdas, kaip kiekvienam praturtinti savo gyvenimą, geriau kontroliuoti aplinkybes, kurios praeityje paliko neigiamą įspaudą. Esu dėkingas už šį gana paprastą būdą tobulinti savo darbo įgūdžius ir asmeninį gyvenimą ir žinau, kad RCA korporacija bus pripažinta nugalėtoja už tai, kad pritarė tokiai pažangiai programai. “

~ J. K. Mangini, Profesinių paslaugų padalinio viceprezidentas, „RCA Records“

„Pasaulinė knygų autorė Shakti Gawain (Šakti Gavein) naudoja Silva metodą intuityviajam protui atsiskleisti“

„Vienas iš pirmųjų seminarų, kuriame aš dalyvavau, buvo Silva proto kontrolės seminaras ... Pati svarbiausia technika, kurią išmokau seminare, buvo esminė kūrybinės vizualizacijos technika. ... Mūsų racionalusis protas dirba kaip kompiuteris ... Tačiau intuityvusis protas, suteikia prieigą prie begalinio informacijos srauto. Atrodo, lyg patekus į giliuosius žinių ir išminties klodus“...

~ Shakti Gawain, Knygų „Kūrybinė vizualizacija“ ir „Gyvenimo šviesa“ autorė

“Green Mountain Coffee“ kompanijos generalinis direktorius rekomenduoja Silva metodą savo darbuotojams

„Siūlydami Silva metodą (mūsų) darbuotojams mes suteikiame galimybę jiems patiems patirti proto galių potencialą ... Ne tik išgirdę, bet ir išbandę Silva technikas, žmonės apie tai kalba, dalinasi patirtimi, ir tai yra labai veiksminga. Skirtumas toks, lyg klausyti gido pasakojimo apie Didįjį Kanjoną ar pačiam stovėti ant jo krašto. ... Silva metodas įrodo, kad nėra jokių apribojimų, ką protas gali padaryti“.

~ Robert Stiller, President and CEO of Green Mountain Coffee Roasters and Forbes Magazine 2001 Entrepreneur of the Year.