Lijana Kazlaitė (mokinė)


Apie Silvą metodą sužinojau dar paauglystėje, kuomet pradėjau galvoti ir domėtis apie pasaulio ir savęs suvokimą. Atsimenu nuolatos iš savo aplinkos išgirsdavau teigiamų atsiliepimų, sėkmės istorijų, kaip draugams ir aplinkiniams šis metodas padėjo įveikti įvairius iššūkius. Ilgai klausiusi teigiamų atsiliepimų, pradėjau svajoti, kaip šiuose mokymuose sudalyvausiu ir pati. Ir 2013m atėjo ir mano eilė, šiuos mokymus pirmą kartą išklausiau kartu su mama, tai buvo didžiausias atradimas į intuicijos ir savęs pažinimo kelią. Nuo tos dienos nepraleidau nei vieno seminaro kartojimo, nuolatos troškau pabūti toje aplinkoje, vis giliau ir giliau pažinti save, laužyti vaikystėje už(si)dėtus barjerus. 

Silva metodas tapo neatsiejama gyvenimo dalis, kuriuo tiesiog gyvenu. Kaip, viename seminare, pasakė Silva metodo instruktorius, Ken Coscia: „Gyvenimas yra žaidimas. Silva metodo dėka, jūs sužinojote žaidimo taisykles. Belieka žaisti“. Su tokiu požiūriu ir gyvenu, „žaidžiu gyvenimą“ ir mėgaujuosi visomis akimirkomis, kurias jis man suteikia.  

Kiekvienam iš Jūsų linkiu išmokti šio žaidimo taisykles ir kaip reikiant pasimėgauti, kuriant tobuliausią šio gyvenimo versiją!