Visa apimanti Silva patirtis

Ieškokite Silva seminarų arčiausiai savo miestelio, miesto ir prisijunkite prie mūsų dviejų dienų transformuojančiuose proto galių mokymuose. Kiekvienais metais mes surengiame skirtingus Silva seminarus visame pasaulyje. Mūsų prekės ženklas - išsami ir individuali mokymo sistema, kurią mes ištobulinome per beveik 5 darbo su žmonėmis iš visų visuomenės sluoksnių dešimtmečius.

 

 



5 priežastys sudalyvauti Silva metodo seminare

1

Išanalizuosite Silva metodo esmę,
principus, taisykles

Jūs sudalyvausite įdomiose paskaitose, klausysitės nuostabių lektorių. Jūs pasinersite į dinamines meditacijas, kurių metu stiprinsite kūrybiškumą, intuiciją, ir netgi sveiksite. Taip pat jūs išmoksite lengvų bei praktiškų proto lavinimo technikų, kurias naudosite visą likusį savo gyvenimą.

2

Greičiau sulauksite trokštamų rezultatų

Seminare kvalifikuoti Silva instruktoriai padės jums giliau suvokti mokymų žinias, pagelbės išvengti klaidų kelio ir pereiti į meistriškumo lygį.

3

Sulauksite asmeninės konsultacijos

Per dviejų dienų mokymus instruktorius bus jūsų draugas ir asmeninis treneris. Jis bendraus su jumis, padės jums spręsti asmenines gyvenimo užduotis įvairiose srityse ir nurodys gaires, kaip įveikti savo vidinius barjerus.

4

Tapsite gyvybingos bendruomenės nariu

Silva seminarus lanko skirtingų amžiaus grupių bei profesijų žmonės. Jūs įsiliesite į bendraminčių būrį, susisiesite stipriais ir ilgalaikiais draugystės saitais su kitais Silva studentais, kurie nori to paties, kaip ir jūs - laimingo gyvenimo. Išklausę seminarą, jūs galėsite dalyvauti mėnesiniuose Silva klubuose, kuriuose aptariamos skirtingos temos, atliekamos įvairios meditacijos, atsakomi klausimai ir t.t.

5

Jums bus smagu!

Silva seminaras toli gražu neprimena tipiškų seminarų, kuriuose apninka mieguistumas nuo ilgų ir nuobodžių kalbų. Jūs galėsite kalbėti apie savo mintis, įžvalgas, užduoti klausimus ir dalyvauti mąstymą skatinančiose veiklose bei būti aplinkoje, kuri skatina asmeninį tobulėjimą bei suteikia džiuginančią patirtį. Štai kodėl daugelis Silva studentų grįžta kartoti seminarų.