Ką jums suteiks Silva metodo „Gyvenimo būdo“ seminaras?

Silva metodas buvo tiriamas pasaulio universitetuose ir jo nauda yra moksliškai įrodyta.

Visa tai, ko jūs galite tikėtis:


1 Pakeisti stresą į atsipalaidavimą

Sužinosite, kaip patekti į gilesnį meditacijos lygmenį per keletą minučių. Niekas jūsų neblaškys. Jokie garsai jums netrukdys. Stresas mažės. Našumas sparčiai didės. Troškimai taps aiškūs, išsiblaškymą keis susitelkimas. Rūpesčiai daugiau jūsų nebevargins.

Silva gyvenimo būdo seminare jūsų laukia dešimt Alfa ir Teta meditacijų, kurių metu pasiekti atsipalaidavimo būseną padės instruktorius, žodžiais valdydamas procesą.


2 Vystyti pozityvius minčių modelius

Po Silva mokymų, Dr. James Motif (Džeimsas Motifas) Psichologijos katedros Hope universitete, Australijoje, nustatė, kad Silva metodas lėmė atsidavimą moralės ir etikos principams, teigiamą požiūrį į šeimos narius ir geresnį socialinį įvaizdį. Taip pat sumenkino savikritiką.

Be to, Dr. George Desau (Džordžas Deso) įžvelgė, kad Silva mokymų dėka San Antonio, Teksase, internatinės mergaičių mokyklos auklėtinės sustiprino savivertę, sumažino drovumo jausmą, įgavo pasitikėjimo bendradarbiaujant su kitais mokiniais, tapo užtikrintos ir nuoširdžios.


3 Sužinoti apie natūralų savo kūno savigydos potencialą

Jose Silva (Chosė Silva) tvirtai tikėjo, kad protas yra varomoji jėga visoms ligoms gydyti.

Silva “Gyvenimo būdo” seminare jūs išmoksite proto vizualizacijos metodų, kurie išlaisvina proto ir kūno vidinį potencialą natūraliam organizmo fizinio ir emocinio lygmens gyjimui. Natūralaus išgyjimo rezultatai buvo ištirti ir patvirtinti gydytojų praktikų.

Pavyzdžiui, Dr. O. Carl Simonton (Karlas Simontonas), visame pasaulyje žinomas onkologinių (vėžio gydymo) tyrimų mokslininkas, apibūdino Silva metodą, kaip vieną iš efektyviausių pavienių gydymo priemonių, kurias jis gali pasiūlyti savo pacientams.


4 Kontroliuoti įpročius

Ar jūs turite antsvorio? Ar jūs rūkote? Ar turite problemų dėl motyvacijos, maitinimosi, sportavimo ar asmeninių nuostatų?

Silva “Gyvenimo būdo” seminare taikysite metodus, kurie padės perprogramuoti savo protą kaip kompiuteryje, todėl jūs išsilaisvinsite iš blogų įpročių vergijos, juos pakeisdami teigiamais įpročiais be įprastų atkryčių ir valios pastangų. Esame tikri, jog tai procesas, kuris yra daug galingesnis nei tiesiog savitaiga, afirmacijos ar vizualizacija.


5 Sparčiau mokytis, geriau įsiminti bei pagerinti rezultatus

Įrodyta, kad praktikuojant Silva metodo technikas padidėja intelekto kooficientas bei sustiprėja atmintis.

Tyrimo metu, kurį atliko Tlaskalos nepriklausomas universitetas Meksikoje, buvo nustatyta, kad po Silva metodo praktikų 67,7% universiteto studentų pagerino savo IQ kooficientą.

Tyrinėtoja Lillia Alcira Vacca (Lilija Alkira Vaka) padarė išvadą: „Mano požiūriu, darbo su jaunimu rezultatai įrodo, kad Silva metodo galėtų ir turėtų būti mokomi visų akademinių lygių studentai kiekvienoje šalyje, siekiant prisidėti prie žmonijos gerovės“.

Be to, buvo įrodyta, jog intelektiniai gebėjimai stiprėja veikiant Alfa lygmenyje, kai informacija geriau išlaikoma bei atgaminama. Jūs išmoksite metodų, lengvai taikomų mokykloje ir per egzaminus, norint geriau prisiminti reikiamą informaciją.


6 Išlaisvinti savo kūrybingumą

Tyrimai rodo, kad kūrybiniai gebėjimai stiprėja, kai būname ir veikiame Alfa lygmenyje.

Silva “Gyvenimo būdo” seminare jūs išmoksite, kaip akimirksniu įeiti į Alfa lygmenį ir kūrybiškai bei entuziastingai spręsti problemas, pasitelkiant kūrybingą protą.

Silva absolventai naudoja šį procesą, kad sukurtų inovacijų, pradėtų naują verslą ar sukurtų literatūros, muzikos, kitų meno sričių darbų. Štai keletas pavyzdžių:

Populiariosios knygos autorius Richard Bach viešai gyrė Silva metodą. „Mąstymo disciplina bei kūrybinės vizualizacijos – tai ir yra Silva metodo galia“, - komentavo „Harper Bazaar“ žurnalo straipsnyje. R. Bachą Silva metodas taip pat įkvėpė užbaigti jo perkamiausią knygą „Džonatanas Livingstonas Žuvėdra“.

Muzikos grupės lyderis Dr. Severinsen (Severinsenas) yra kūręs muziką būdamas Alfa lygmenyje. Viename laikraščio straipsnyje jis teigė, kad tai padėjo jam prisijungti prie savo vidinės išminties ir tapti daug pozityvesniu žmogumi.

Visame pasaulyje žinomas skulptorius Harry Jackson (Haris Džaksonas) džiaugėsi, kad tai jam suteikė ramybės, kurios jis ieškojo.


7 Efektyviai mąstyti ir siekti didingų tikslų

Silva “Gyvenimo būdo” sistema yra daugiau nei motyvacinis savipagalbos kursas. Motyvaciniai savipagalbos kursai suteikia įkvėpimo kelioms dienoms, bet vėliau žmonės dažnai grįžta prie savo senų įpročių jau po kelių savaičių. Silva metodas kitoks.

Tyrimai parodė, kad Silva programos visam laikui sustiprina žmonių pasitikėjimą savimi ir jų pozityvias nuostatas. Bet visų svarbiausia, jūs išmoksite plačiai mąstyti, nusistatyti motyvuojančius tikslus ir siekti dalykų, kurie prisideda prie žmonijos gerovės.

Nesvarbu, ar esate 12 metų arba 80 metų, Silva metodas sužadins jumyse nenugalimą troškimą tobulėti ir siekti daugiau savo gyvenime.


8 Siekti sporto, karjeros aukštumų

Dr. Charles Garfield (Čarlis Garfildas), buvęs NASA mokslininkas ir dabartinis Barklio (Kalifornija) mokslų instituto prezidentas pasakoja apie stulbinantį eksperimentą, kurį atliko Sovietų sąjungos sporto mokslininkai.

Tyrėjai analizavo keturias pasaulinio lygio sportininkų grupes, prieš 1980 metų Olimpines žaidynes Lake Placid, Niujorke, - koks sportininkų psichikos poveikis fiziniam lavinimuisi, naudojant vizualizaciją. Keturios elito sportininkų grupės buvo suskirstytos taip:

  • 1 grupė atliko 100% fizinius pratimus.
  • 2 grupė atliko 75% fizinius pratimus, 25% vizualizacijos technikas.
  • 3 grupė atliko 50% fizinius pratimus, 50% vizualizacijos technikas.
  • 4 grupė atliko 25% fizinius pratimus, 75% vizualizacijos technikas.

Ką mokslininkai nustatė? Tai, kad 4 grupės rezultatai buvo geriausi. Be to, 3 grupė parodė geresnius rezultatus nei 2 grupė, o ši - geresnius nei 1 grupė.

Rezultatai buvo stebinantys. Kas būtų patikėjęs, kad sportininkų proto treniruotės galėjo pasitarnauti labiau nei fizinės treniruotės?

Garfield sakė: „Mentalinės treniruotės metu sportininkai mintyse kuria tikslius vaizdinius, kuriuos nori įgalinti realybėje rungtyniaujant. Naudokite šį įgūdį, kuris gerokai padidina tikslų įgyvendinimo galimybę, nors galbūt anksčiau popieriuje užrašyti tikslai tik dulkėdavo.“

Silva gyvenimo būdo seminare jūs išmoksite praktiškai taikyti tokias mentalines repeticijas. Rezultatai gali būti išties įspūdingi.


9 Miegant ilsėtis bei praktikuoti sąmoningą sapnavimą

Silva išmoko jus valdyti savo protą, kad galėtumėte užmigti, kai esate pasirengęs. Taip pat parodo jums, kaip nustatyti savo vidinį laikrodį, kad galėtumėte pabusti bet kuriuo metu be žadintuvo. Įsivaizduokite, kokie būsite produktyvūs bei energingi sveikai išsimiegoję.

Jūs taip pat įvaldysite puikią techniką, padedančią jums prisiminti savo sapnus ir net „užsakyti“ sapną, kuris padės suvokti problemų sprendimus. Per visą žmonijos istoriją žmonės naudojosi sąmoningu sapnavimu, kad galėtų plėtoti naujas idėjas. Išradėjas Elias Howe (Elijas Hauvas) gavo siuvimo mašinos idėją per sapną. Paul McCartney (Paului Makartniui) daina „Yesterday“ (Vakar) gimė sapne. Anglies molekulės struktūra buvo atrasta sapnuojant.

Dabar galite įdarbinti savo sapnus siekdami išvystyti savo kūrybiškumą ir įkvėpimą.


10 Intuicija

Silva pripažįsta, kad visi gimsta turėdami intuicijos galią ir kad kiekvienas, kuris mokosi, kaip pasinaudoti šiais sugebėjimais, gali veikti intuityviajame lygmenyje. Mūsų patentuoto laiko įtvirtinto mokslinio proceso metu jūs išmoksite naudotis savo vidinėmis proto galimybėmis kasdieniame gyvenime, ir naudoti savo pojūčius tam, kad sukurtumėte laimingesnį, sėkmingesnį ir šviesesnį gyvenimą.

Mokslinių tyrimų projektą atliko Dr. George Maycock Apalačių Valstybiniame universitete Šiaurės Karolinoje. Jis patvirtino, kad studentai, kurie baigė Silva mokymus, tapo žymiai kūrybingesni, taip pat sustiprėjo intuicija.

Iš 30 mokinių, kurie dalyvavo mokymuose, 25 parodė intuityvius sugebėjimus.


Seminaras yra praktinis. Trukmė dvi dienos nuo 9 iki 18 val.

Išklausę seminarą gausite tarptautinį sertifikatą, kuris suteiks teisę kartoti šį seminarą visame pasaulyje nemokamai (tik mokestis už vietą).