Sėkmės istorija 3


Kartu su vyru labai norejom leliuko. abu jau esam nebe pirmos jaunystes, tai stengemes is visu jegu:) ir tikrai ilga laika nepavyko. galiausiai pastojusi praradau kudiki. priezastis nebuvo aiski, tiesiog maziukas nustojo vystytis ir isejo.. bet mudu nenuleidom ranku (nei koju:))))) ir atkakliai dirbom toliau:) taciau vel ir vel be naujienu, kol galiausiai susirgau tokiu stipriu gimdos uzdegimu, kokio pasaulis dar nemate.. pasirodziusi gydytojai ir tiriant echoskopu suzinojau, kad po daugybes uzdegimu (as apie juos net neitardavau), mano gimdos sieneles randuotos, pazeistos ir situacija graziai tariant liudna. taciau apziurint kiausides gydytoja susuko RASA, TAVO KIAUSIDES NUOSTABIOS!!!!! JOS TOKIOS GYVYBINGOS, KAD NET SVIECIA!!!!! va cia ir buvo mano atskaitos taskas!!! nuo tos dienos kasdien visa menesi dariau meditacijas teta garse su proto veidrodziu. isivaizdavau, kaip valau savo gimda, kaip mano sveikosios kiausides ja apsviecia, pati gimda ima sviesti, gyja, kaip galu gale mano gimda suzydejo ir pavirto nuostabiu kvepianciu vaisingu sodu.. kiekviena meditacija uzbaigdavau besupanti savo kudiki ant ranku ir matindama ji krutimi. 

IR KA JUS SAU GALVOJAT? ( taip visada uzbaigiamos sekmes istorijos:))))) lygiai po menesio nuo meditaciju pradzios pastojau. kudikis absoliuciai sveikas!!!!! jam siandien jau 9 menesiai:)) jis turi 7 dantis, viska valgo, yra linksmas, megsta dainuoti, ropoja, laipioja laiptais ir sako TETE:)))))

jauciu, kad siuo atveju man labai padejo zinojimas, kad turiu sveikas kiausides, labai ryskiai isivaizdavau savo gijima ir sveika kudikeli. be to visas meditacijas dariau teta garse, kas labai sustiprino vidaus organu gijima. linkiu visiems sekmes:)