Vaida


Noriu pasidalinti viena istorija nutikusia su manimi ir netgi tai galiu pavadinti stebuklu :)
Nuo pat vaikystės gyvenau su vienu veikiančiu inkstu, o kitas buvo paveldėtas iš močiutės neveiksnus. Taigi, teko išmokti gyventi su vienu inkstu. Buvo medikų kartojama nuolat mano tėvams, kad aš suaugusi nelabai galėsiu vaikelį išnešioti, nes yra grėsmė, kad atsisakys insktas ir tas vienintelis ir prognozės tokios buvo, kad nei aš nei vaikelis gali neišgyventi. Kai suaugau, pastojau, savo gydytojai, kuri mane prižiūrėjo nėštumo metu nunešiau visą savo ligos istoriją, kad ji žinotų mediciniškai, kokia mano būklė inkstų. Na, jai žinoma buvau aš jau tas atvejis, kuriam reikėjo daugiau priežiūros. Bet tuo metu dar nežinodama Silvos metodo aš sau kiekvieną dieną kartodavau, kad viskas bus gerai ir su manim ir mano vaikeliu, kad mes būsime abu sveiki ir kad NETGI aš pati pagimdysiu, be jokių Cezarių pagalbų. Gydytojams atrodė mano optimizmas keistas, bet aš nekreipiau į tai dėmesio. FInalas toks, kad pagimdžiau sveiką berniuką. Vėliau dar vieno susilaukiau sūnaus, vėlgi su vienu inkstu nešiodama. Turiu du nuostabius sveikus sūnus, kurie jau pakankamai nemaži (11 ir 6 metų).
Kai susipažinau su SIlva metodu, tai žinoma aš jį pradėjau naudoti nuo pat pirmos dienos iki dabar ir taip kiekvieną dieną. Dažniausiai laboratoriją ir ten aš savo organus vis gydau ir valau visokius latakus, žarnyną ir t.t. Vieną dieną nei iš šio nei iš to mane ištiko priepuolis ištisinio skausmo. SKausmas buvo toks nepakeliamas ir tęsėsi be jokių pertraukų keletą valandų, kur galiausiai vaikai man patys net neprašyti iškvietė greitąją. Aš iš skausmo net išsitiest negalėjau ir prakalbėt. Esu iš tų žmonių, kurie neserga, kurie nenaudoja jokių vaistų ir šiaip niekada nesiskundžiu, jei kažką suskausta. Tiesiog, visuomet ieškau skausmo priežasties ir sau padedu Reiki pagalba, sąmoningu pažiūrėjimu į kūno siunčiamus signalus. Priepuolio ištikta nebegalėjau nei SIlva prisiminti, nei kitus man žinomus metodus. Kol vežė mane iki ligoninės greitosios pagalbos automobilis, aš laikiau ranką ant skaudamo šono. Pagal visus požymius degnozė pirminė buvo, kad man akmenligės priepuolis. Kol atvykom iki ligoninės man nieko nebeskaudėjo ir aš pradėjau kvatotis priimamajame, kad be reikalo visus sugaišinau. Atliko man tyrimus: kraujo, kitų skysčių, echoskopiją padarė, chirurgas apžiūrėjo ir niekas nieko nerado, nes viskas buvo gerai. Grįžau namo, jokių ligų neradusi :) Kitą dieną vėl užėjo priepuolis ir dar kitą dieną, man gydytojai prirašydavo kiekvieną dieną vaistų, bet aš jų negėriau. Buvau užsispyrusi ir save vis laboratorijoje gydydavau, skausmą nuimdavau rankos pagalba ir tuo metu keliaudavau į laboratoriją. Po 4 dienų priepuolių viskas baigėsi lyg nieko nebuvę. Vėliau mano gydytoja paskyrė man pakartoti echoskopiją (tai įvyko po mėnesio). Praeitą savaitę man darė visų organų echoskopiją, žinoma didžiausią dėmesįskyrė mano tulžies pūslei apžiūrėti, kepenims, vėliau inkstus, žarnyną tikrino. Diagnozė: gyvensiu dar 100 metų, nes nėra ko prisikabinti. Netgi mano inkstas nesveikasis, pasirodo, šiuo metu yra lygiai toks pat puikus, kaip ir kitas. Juk tai nuostabu :)
Vėliau galvojau kas ten man buvo nutikę su tuo skausmu ir padariau tokią išvadą, kad aš dirbdama su savo organais laboratorijoje ir valydama organizmą, turbūt ir kokius akmenukus pati prasivaliau. Na, dar įvardinau sau, kad tai ir pykčio signalas buvo, kad jei nenustosi pykti, tai vat tavęs kas laukia (nes tuo metu tikrai buvau labai labai stipriai supykusi ant vieno žmogaus). Taigi, atsiprašiau mintimis to asmens, kad leidau sau pykti ir kad skleidžiau tokią netikusią energiją, kuri buvo perpildyta piktumu ir padėkojaus sau už puikiai atliktą valymosi darbą. Tikiu, kad visa tai vienaip ar kitaip susiję.
Taigi, kūną savo tvarkausi labai sekmingai, mintis taip pat, moku nusiraminti, moku susikoncentruoti, beliko išmokti finansinius reikalus susitvarkyti (tikiu, kad tai įvyks).

Ačiū Jums dar kartą, kad pasidalinote savo žiniomis ir mes gavome visi dalyvavusieji puikius įrankius tiek tobulėjimui, tiek sveikatai stiprinti.

Vaida