Naujienos



2019.05.11
Seminaras „Kelionė po angelų ir dvasinių mokytojų pasaulį“

 

„Žmogus turi visišką laisvę kreiptis pagalbos į Visatos kūrėją ir į Jo pagalbininkus, kitaip dar vadinamus angelais. Kad tik žmonės suvoktų, kokia didžiulė pagalba slypi po tomis maldomis ar prašymais... Tai tarsi pilna arena sirgalių, kurie yra čia ir dabar su tavimi, kad palaikytų, pagelbėtų vos tau prireikus ir padėtų jaustis saugiam, mylimam ir reikalingam. Kiekvienam žmogui suteiktas būrys sirgalių, kurie pasirengę padėti bet kurią minutę. Vienintelis dalykas, kurį būtina prisiminti, yra tai, kad šie fanai ir sirgaliai padeda tik tada, kai išgirsta tavo prašymą.“

Arkangelas Gabrielius

Tai jeigu Visatos pagalba yra lengvai pasiekiama, kaip išmokti ištiesti ranką ir jos paprašyti? Kaip susisiekti su dangaus pagalbininkais? Su kokiomis problemomis ar klausimais į juos kreiptis? Kaip atpažinti angelų ir dvasinių mokytojų siunčiamus ženklus ir sekti jų vedimu? Visi šie ir panašūs klausimai bus aptariami seminare „Kelionė po angelų ir dvasinių mokytojų pasaulį“.

Seminaro metu dalyviai sužinos:

  • Kas yra angelai ir kur jie „gyvena“;
  • Ko reikia, kad žmogus galėtų sukurti ryšį su angeliškuoju pasauliu;
  • Kokia angelo sargo paskirtis ir kaip su juo susidraugauti;
  • Ką veikia arkangelai ir kaip pasitelkti jų pagalbą kasdieniniame gyvenime; Dvasinis mokytojas: kokia jo paskirtis žmogaus gyvenime ir kaip užmegzti ryšį?

Be įgytų žinių, eilės pratimų, dalyviai atliks keturias meditacijas, kurių metu turės galimybę sutikti savo angelą sargą ir išgirsti jo siunčiamas žinutes, susipažinti su pagrindiniais arkangelais ir paklausti jų patarimų, sulaukti energinio gydymo bei užmegzti kontaktą su dvasinių mokytojų komanda ir sužinoti, kokiose gyvenimo srityse ir kaip jie gali pasitarnauti žmogaus gerovei.

Šis seminaras – tai nepakartojama kelionė į dar mažai pažintą pasaulį, kuri esmingai transformuos ir išplės sąmonės ribas bei suteiks eilę nesudėtingų metodų, kurie padės panaudoti angelišką potencialą kuriant laimingą, prasmės ir stebuklų kupiną gyvenimą. Jeigu pasiilgote unikalių dvasinių patirčių ar tiesiog domitės angelais, dvasiniais mokytojais ir stebuklingomis jų galiomis, tuomet šis seminaras jums!

 

Seminarą ves silvietė, knygos "Angelystė" autorė Agnė Kazakevičiūtė de Velázquez​.

www.angelyste.com        

www.facebook.com/angelistas444          

angelyste444@gmail.com

                                                                                                            ---------

Seminaras vyks geg. 11d. Kaune "Daugirdo" viešbutyje

Trukmė: 8 akademinės val. (10-17val)

Kaina: 80 eur.

Registracija iki geg. 1d.

 -----------------

Registracijai patvirtinti reikia sumokėti 30eur avansą. Pavedime būtinai nurodykite savo VARDĄ/PAVARDĘ ir seminaro datą.

Rekvizitai:

DEIMANTE BARTNINKAITE

Sąskaita: LT307300010006954319
AB “Swedbank” banko kodas 73000, SWIFT kodas HABALT22

 

 

Seminaro struktūra:

Temų grupė

Aprašymas

I Dalis. Angelų pasaulio prigimtis

Kas yra angelas ir kokia jo paskirtis Angelų įvairovė
Kalbos, kuriomis šneka angelai Kliūtys, sustabdančios bendravimą su angelais

Kur gyvena angelai ir kaip jiems „prisiskambinti“?

page2image1821984 page2image1818176 page2image1817280 page2image1825120 page2image1824224

Dalyviai supažindinami su angelų pasaulio įvairove ir veiklos principais, pagrindinėmis kliūtimis kelyje į neribotą bendravimą su angelais ir kaip jų išvengti. Be to, dalyviai mokinsis atpažinti savo informacijos priėmimo kanalą, paruošti savo vibracijas kontaktui su angelų pasauliu.

II Dalis. Pasiruošimas kontaktui su angelais

Kaip pasirengti susitikimui su angelais? Kontakto užmezgimo būdai
Angelas sargas ir jo misija
Angelų kortų dirbtuvės

page2image1825568 page2image1827360 page2image1817728 page2image1826016

Dalyviai supažindinami su būdais ir priemonėmis, kurios padeda inicijuoti komunikavimo su angeliškuoju pasauliu kanalą. Po to, meditacijos metu dalyviai susipažįsta su savo angelu sargu ir priima jiems skirtas žinutes. Ši mokymų dalis užbaigiama praktinėmis dirbtuvėmis, skirtomis susikurti asmenines angelų kortas, padėsiančias palaikyti bendravimą su angeliškuoju pasauliu.

III Dalis. Arkangelų vaidmuo žmogaus kasdienybėje

Arkangelas: kas jis ir kokia jo misija Arkangelų įvairovė ir funkcijos Bibliniai arkangelai: Mykolas, Rafaelis, Gabrielius, Urielis.

Kokį arkangelą pasikviesti, kai žmogui prireikia pagalbos?

page2image1826464 page2image1822880 page2image1827584 page2image1827808

Seminaro dalyviai susipažįsta su arkangelų pasauliu, sužino, kokias gyvenimo sritis jie prižiūri, išmoksta būdų, padedančių panaudoti jų pagalbą sprendžiant kasdienes problemas. Meditacijos metu dalyviai susisieks su keturiais bibliniais arkangelais, kad sulauktų dvasinio vedimo ir palaikymo.

III Dalis. Draugystė su dvasiniais mokytojais

page2image3710160

Kas yra dvasinis mokytojas?
Dvasinių mokytojų įvairovė
Kaip atpažinti „gerąjį“ mokytoją? Kontakto su dvasiniu mokytoju mezgimas

page2image1828032 page2image1828256 page2image1828480 page2image1828704

Pristatoma dvasinio mokytojo samprata ir vaidmuo žmogaus gyvenime. Dalyviai sužino, kokių dvasinių mokytojų esama ir kokiais metodais pasitelkti jų pagalbą, o meditacijos metu susitinka ir susipažįsta su asmenine dvasinių mokytojų komanda.

Atgal