Naujienos



2017.04.09
Meditacijos maratonas

Tikriausia dažnas iš mūsų esame atsidūrę situacijoje, kai vakare atsigulę į lovą negalime nuraminti proto, arba vis dažniau jaučiame atminties bei sveikatos sutrikimus. Tuomet pagalvojame, kad pagaliau reikėtų imti reguliariai medituoti. Puikiai suprantame meditacijos naudą šiandieniniame beprotiškame pasaulyje, tačiau dažniausia nerandame laiko ar pristingame žinių kaip tai daryti. Dažnai atrodo, kad tam reikia ypatingos vietos, laiko ar įgūdžių. Deja taip nėra. Nereikia būti budistų vienuoliu sėdinčiu kalno viršūnėje, kad galėtume pasiekti vidinį "nušvitimą".

Meditacijos maratono "Nušvisk savyje" tikslas suformuoti meditacijos įprotį ir išmokti klausytis, girdėti bei atstatyti pažeistą balansą kūne, emocijose, prote ir dvasioje.

Žmogus yra daugiadimensė būtybė. Mus sudaro kūnas, protas, emocijos bei dvasia. Dažnai mes susitelkiame tik į vieną savo dimensiją ir imamės jos gydymo. Tačiau tikroji harmonija įmanoma tik tuomet, kada balansas yra visose mūsų dalyse. 

Šio meditacijos maratono metu, mes visi kartu medituosime kiekvieną dieną ir savo dėmesį nukreipsime vis į kitą savo dimensiją. Mūsų tikslas - pasiekti maksimalų išsivalymą visuose lygmenyje ir pasikrauti teigiama energija.

Taigi MEDITACIJOS MARATONO metu mes atliksime šias meditacijas:

1. Pirmoji meditacija yra pasirinkta ne atsitiktinai. Mes puikiai žinome, jog į pilną stiklinę mes negalime nieko įpilti, pirmiausia reikią ją ištuštinti. Taigi pirmiausia pamėginsime padaryti šiek tiek erdvės savyje, kad galėtų vykti pozityvūs pokyčiai. 

"Oro balionas". Tai meditacija, kuri padės apsivalyti nuo visko, kas atgyvenę jūsų gyvenime... santykiai, emocijos, žmonės, praeities prisiminimai, baimės. Kas tai bebūtų, jūs galėsite tai paleisti visiems laikams ir pasijausti visokeriopai lengvesnis.

2. "Stuburo gydymas". Atliksime gilią ir išsamią stuburo diagnostiką, kurios metu sužinosite, kaip galite dirbti su savo pažeistomis stuburo vietomis. Kaip žinia mūsų stuburas, jo nervų rezginiai yra sujungti su skirtingais mūsų kūno organais, todėl harmonizuodami jį ir kiekvieną stuburo slankstelį, mes balansuosime visą fizinį kūną.

3. "Energetinis organizmo valymas". Ši meditacija skirta atstatyti fizinį kūną subtiliajame lygmenyje. Kaip žinia, ligos pirmiausia ima formuotis vibracijų lygmenyje, mūsų mintyse, emocijose, todėl norėdami atstatyti savo fizinį kūną privalome pradėti nuo problemos šaknies. Būtent tai ir atliks ši meditacija.

4. "Emocijų valymas ir perderinimas". Išvalę fizinį kūną imsimės jausmų. Emocijos yra vienas iš galingiausių mūsų ginklų, tačiau nevaldomos jos gali pridaryti nemažai žalos. Šios meditacijos metu pilnai iškrausime savo emocinį kūną, kad galėtume save pripildyti džiugiomis emocijomis ir mėgautis gyvenimu.

5. "Šviesaus kambario pratimas". Ši meditacija skirta mūsų širdžiai. Imsimės emocinio savo širdies valymo, nes joje mes metų metus kaupiame daugybę sielvarto ir nuoskaudų. Mokslininkai šiandien kalba apie tai, jog širdis turi nepaprastą galią, ji naudoja magnetinį lauką, kad į mūsų gyvenimą pritrauktų tam tikrus įvykius. Mes pritraukiame tai, kuo yra užpildytas mūsų širdies laukas. Ši meditacija labai efektyviai padės išvalyti savo širdies magnetą, kad į savo gyvenimą pritrauktumėte tai, ko trokštate.

6. "Įsitikinimų perprogravimas". Šią dieną imsimės proto valymo. Ydingi, seni ir mums nebetarnaujantys įsitikinimai yra vienas iš didžiausių mūsų streso šaltinių. Juos pakeisti nėra lengva, nes tai įsisenėję mąstymo programos, kurios skatina mus elgtis  taip, kaip esame įpratę. Šios meditacijos metu, mes pasitelksime teta smegenų vibracijos lygmenį, kad pakeistume, perprogramuotume nepageidaujamus savo įsitikinimus ten, kur jie užsimezgė.

7. "Vidinis meistriškumas". Paskutinė meditacija bus skirta pakylėti mūsų sąmonę į aukštesnį lygmenį ir paleisti visa tai, kas nesate jūs. Mes pažadinsime jūsų vidinį mokytoją, kuris padės toliau tobulėti ir siekti užsibrėžtų tikslų.

 

MEDITACIJOS MARATONAS VYKS VIENĄ SAVAITĘ (balandžio 26 - geg.2 ) KASDIEN!!!

Savaitės dienomis susitiksime prieš miegą - 21.30val.

O šeštadienį ir sekmadienį - ryte - 10val.

MEDITACIJOS BUS ĮRAŠOMOS, O ĮRAŠĄ GAUSITE IŠ KARTO PO JOS, TAIGI GALĖSITE PERKLAUSYTI JUMS PATOGIU METU

Meditacijos maratono 7d. kaina yra tik 35eur. (viena meditacija tik 5eur!!!)

 

Padovanokite sau dovaną, kuri yra neįkainojamos vertės jūsų kūnui, protui, emocijoms ir sielai.

Išsivalykite visuose lygmenyse ir su džiaugsmu pasitikite vasarą!

 

REGISTRACIJA

Atgal