Naujienos



2017.03.22
Webinaras "Kelias į savęs pažinimą eina per skrandį arba kodėl mes nuolat pralaimime kovą su kilogramais"

"Ką valgai, tas esi" teigia liaudies išmintis. Ar dažnai susimąstote ką ir kodėl dedate į savo lėkštę? Dažnai tai tampa tiesiog automatiniu procesu, kurio nebekontroliuojame. Vis augantis gyvenimo tempas mums tiesiog nepalieka erdvės ir laiko pamąstymams. Tiesa, daugelis žmonių šiandien vis labiau domisi sveiko maisto galimybėmis, tačiau pakeisti savo gyvenimo būdą yra labai nelegva ir neretai tai primena kovą su vėjo malūnais. 

Jei tik sugebėtume žengti žingsnį atgal ir pažvelgti į savo gyvenimą iš šalies, mes pamatytume, jog maistas ir jo pasirinkimas yra be galo susijęs su mūsų asmenybe ir praeities išgyvenimais. Mitybos įpročiai iš tiesų yra tarsi žemėlapis, vedantis į pačias giliausias pasąmonės erdves. Juk dažnai pajuntame, jog paragavus tam tikro maisto mus apninka prisiminimai, labai dažnai tie prisiminimai veda į vaikystės metus, primena žaidimus su draugais bei santykių su tėvais akimirkas. Tiesa yra paprasta:  maistas - tai istorija. Istorija apie jus... ar norite ją atskleisti?

Šiame trijų webinarų cikle mes:

- Kalbėsime apie vidines žaizdas, kurios suformuoja tam tikrus mitybos įpročius dar vaikystėje.

- Aptarsime valgymo motyvus.

- Kalbėsime kaip atskirti emocinį alkį nuo tikrojo.

- Mokysimės susidaryti savo dietą, remiantis pasąmonėje glūdinčia informacija.

- Keisime mitybos įpročius giliame teta smegenų bangų dažnyje, kuriame egzistuoja ir yra saugomos visos valgymo programos.

- Atliksime daugybę testų, kurie padės iš šalies įvertinti ir pažinti savo mitybos įpročių priežastis.

- Atliksime net 4 gyvenimo būdą ir mitybos įpročius transformuojančias meditacijas, kurių poveikis bus ilgalaikis.

 

Trijų webinarų programa:

Id. ištirsime savo mitybos įpročius, kad suvoktume gilesnes savo maisto pasirinkimo priežastis. Kalbėsime ir diagnozuosime vaikystes situacijas bei žaizdas, kurios palieka žymę visam gyvenimui ir įtakoja mitybos įpročius. Atliksime meditaciją teta lygmenyje, kuri padės atpažinti ir pakeisti senas elgsenos bei minčių programas, kurios neleidžia gyventi taip, kaip norite.

IId. aptarsime valgymo moyvus. Išmoksite stebėti save ir suvoksite, kokia yra jūsų pagrindinė valgymo priežastis bei ką su tuo daryti. Aptarsime emocinio bei natūralaus alkio skirtumus. Atliksime meditaciją giliame teta smegenų dažnyje, programuosime naujus, sveikus mitybos ir gyvensenos įpročius. 

IIId. kalbėsime ką daryti norint subalansuoti savo mitybą. Išmoksime susidaryti savo dietą, remiantis ne straipsniais ar kitų rekomendacijomis, bet savo pačių pasąmone, kuri visada žino kas jums yra tinkamiausia. Toks mitybos planas bus ne tik veiksmingas, bet individualus ir tinkamas tiks jums. Tokios dietos pagalba jūs galite ne tik sumažinti savo kūno svorį, bet ir pašalinti nemalonius pojūčius pavalgius, sumažinti alergines reakcijas. Šio webinaro metu atliksime nuostabią "Magiškos parduotuvės" meditaciją, kuri parengs protą naujoms jūsų formoms.

Trijų webinarų kaina - 35eur. 

Jei jus domina vieno, konkretaus webinaro tema, galite rinktis dalyvauti tik viename.

Vieno webinaro kaina: 15eur. 

Visi webinarai yra įrašomi, todėl galėsite peržiūrėti įrašą jums patogiu laiku.

Pavasaris pats geriausias metas pasirūpinti savo sveikata ir formomis. Tad kviečiame jus į įsimintiną savęs pažinimo kelionę per maisto, skonių ir spalvų pasaulį. Subalansuoti svorį, remiantis savo proto veikimo dėsniais yra tikras menas, tačiau rezultatai - ilgalaikiai ir džiuginantys.

 

 

REGISTRACIJA

Atgal