Sėkmė: pilnatvės kupinas gyvenimas


Tėvo Džastino (JAV) seminaras Kaune, lapkričio 12-13d.

 

Tikslų nusistatymas... Prasmės suradimas...

Laimės pojūtis...

 

Nutieskite tiltą į vidinę išmintį drauge Silva metodo dėstytoju daugiau nei 40m., 

Džastinu Belitsu

 

Šios programos tikslas yra padėti Jums įgyti sėkmingo gyvenimo įgūdžius. 

 

Seminare naudojama ne tik teorija, bet ir meditacija, muzika, fiziniai pratimai, tikslų nusistatymas, bei  gyvenimo planavimas, darbas mažose grupėse, diskusijos, garso ir vaizdo priemonės, išsamus savęs vertinimas, ir daug kitų įdomybių...

 

 

Seminare  Jūs išmoksite:

- Nustatyti asmeninius   tikslus ir sužinoti, kaip juos pasiekti, išsaugant teigiamą požiūrį;

- Motyvuoti save;

- Įveikti baimes;

- Sėkmingai įveikti gyvenimo pokyčius - priimti save ir kitus;

- Žvelgti į problemas, kaip į galimybes.

 

Dešimtys tūkstančių žmonių visame pasaulyje apsilankė šiame seminare ir pasiekė nuostabių rezultatų perkeisdami savo gyvenimus.

 

Geraldas Jampolsky, MD, knygos “Tik meilė moko ir leidžia paliesti baimes”autorius:

“Šis seminaras suteikia mums sėkmės žemėlapį, vedantį mus į vidinę bei išorinę ramybę ir pusiausvyrą".

 

“Kun. Džastino žinutė yra galinga tiesa apie tai, kaip keisti savo gyvenimą. Jo mokymas kupinas gyvybiškumo, šilumos ir meilės. Tai didinga! " Kreskin

 

Stephanie Simonton, “Vėl sveikas” knygos autorius rašo: "Sėkmė: pilnatvės kupinas gyvenimas” yra labai reikalingas kursas, kuris apima naujausius smegenų tyrimus, apjungdamas juos į seriją pratimų, skirtų pagerinti savo gyvenimo kokybę. Šis seminaras turėtų būti privalomas visiems, norintiems išvengti ligų ir gyventi produktyvų gyvenimą. "

 

Tėvo Džastino žinutė Jums

daugybę metų mokau žmones sėkmės paslapčių visame pasaulyje. Man be galo smagu matyti kaip skirtingo amžiaus, kultūros ir išsilavinimo žmonės, suranda savąjį kelią į vidinę ramybę,profesinį   efektyvumą, pilnavertį, daugiau džiaugsmo dovanojantį, gyvenimą!

Sėkmė gyvenime yra tikrai paprastas procesas, nors šiuolaikinis technologijų pasaulis bando priversti mus mąstyti priešingai. 

   

Svarbiausia yra:

pasirinkti tinkamus tikslus; 

plėtoti teigiamą požiūrį;

 

Visa kita vyksta automatiškai...

 

Pasinaudokite galimybe švęsti kiekvieną savo gyvenimo akimirką!

 

_____________________________________________

 

Seminaras vyks Kaune lapkričio 12-13d. 9-18val. (su vertimu)

 

Seminaro kainos:

asmeniui — 150eur
antram
šeimos nariui, studentams, pensininkams— 130eur

Kartojimas: 30eur

Seminare gali dalyvauti visi norintys, ne tik silviečiai!

 

Užsiregistruoti galima atvykus į artimiausią Silva metodo seminarą, Silva klubą arba pervedant pinigus banke. Pervedus avansinį 50eur mokestį į žemiau nurodytą sąskaitą registracija įvyks automatiškai.

Rekvizitai pavedimui:

VšĮ Mentalinio ugdymo centras “CARPE DIEM” AB “Swedbank” banko kodas 73000
A/s: LT497300010117741848
Įmonės kodas: 302427694

Pavedime nurodykite: už seminarą 11.12-13

 

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

Žmonių dalyvavusių šiame seminare Lietuvoje, ATSILIEPIMAI:

 

Man visada buvo sunku nusistatyti tikslus ir jų siekti. Šio seminaro metu sužinojau, kaip tai padaryti. žinau, kad nuo šiol gyvensiu harmoningą gyvenimą. Supratau, kad tik aš esu už jį atsakinga. 

 

Šio seminaro programa tobula ir labai išjausta, išgyventa, patikrinta. Supratau, kad keisti galiu tik save ir požiūrį į kito žmogaus trūkumus, ieškoti gerų jo bruožų. Būtinai taip darysiu. 

 

Seminare viskas, ką išgirdome, buvo naudinga, apėmė visas gyvenimo puses. Supratau, kad einu teisingu keliu. Tai dar labiau skatina tobulėti.

Begalinis AČIŪ tėvui Džastinui už tai, kad jis yra ir neša šviesą kitiems. Jaučiasi, kaip seminare, savo begaline meile jis keičia mūsų gyvenimus. Ačiū už tokio lygio svečio pakvietimą.

                              

Seminare turėjau galimybę pajusti save, kaip žmogų. Išsigyninau tikslus, vertybes. Po metų vėl jaučiuosi pakylėta, laiminga, noriu keistis. Lauksiu tėvo Džastino surįžtant...

  

 

Tai buvo pirmas tokio pabūdžio seminaras man. Sužinojau įvairiausių technikų, nors afirmacijas ir vizualizaciją taikau seniai dabar sužinojau, kaip tiksliai tą daryti, kaip tai veikia efektyviau. Meditacijos padarė didelį įspūdį. Tai veikia. Viskas buvo tobula. Sužavėta tėvu Džastinu. Norėjosi, kad seminaras dar ilgai nesibaigtų. Tai padėjo įsigilinti į savo jausmus, potyrius, pabūti su savimi, nes to labai trūksta gyvenime.

 

 

Labai naudinga buvo sužinoti apie įvairiausius tobulėjimo būdus, taip padedant ne tik sau, bet ir savo mylimiausiems. Labai pamokė, sujaudino ir įkvėpė kitų žmonių istorijos. Dabar aiškiau suvokiu kelią į savęs tobulinimą, ramybę, pilnatvę. Aiškiau suvokiau save, o tai padės bendraujant su kitais. Gavau daug įrankių, belieka naudotis. Linkiu visiems sėkmės ir ačiū, kad dalinatės.

 

Seminaro medžiaga dėstoma paprastai ir aiškiai. labai padėjo žinios apie afirmacijas, pasyvią ir aktyvią meditaciją. gera buvo pamatyti žmogų didį vidumi ir tokį paprastą savo kalba. Ačiū. tai buvo nepakartojama patirtis.

  

 

Gavau visus atsakymus dėl kurių atėjau. kiekvienos meditacijos, pasakojimų metu gavau puikių įžvalgų, kaip turiu elgtis rūpimais klausimais. Man viskas labai patiko, tiesiog dar kartą suvokiau, jog viskas priklauso nuo požiūrio į kiekvieną situaciją. Nuo dabar, jau šią akimirką aš keičiu savo gyvenimą. Ačiū Jums.

 

Nuoširdus ačiū už galimybę bendraminčiams susirinkti į šį analogų neturintį seminarą. kunigas, pranciškonas, Silva metodo dėstytojas tėvas Džastinas yra šviesulys, nešantis gėrį, meilę ir dieviškumą. Ačiū.

 

 

Mane įkvėpė asmeninė tėvo Džastino patirtis. Per paprastus pavyzdžius jis atskleidžia gilias gyvenimo tiesas. Norisi būti, klausyti ir veikti. Galėčiau tokius mokymus klausyti, klausyti, klausyti... Viduje “sujudo” skaudžią šeimos problemą ir padėjo iškelti supratimą, ką reikia keisti. Ačiū, tėve Džastinai...

 

Labai aiškus subalansuotas gyvenimo mechanizmas padėjo sukonkretinti ir nusistatyti tikslus. Atsikračiau negatyvaus žvilgsnio į nepatogias situacijas.Labai aiškus metodas perduodantis dvasines vertybes. Buvo labai naudinga.

 

Vien buvimas šalia tokio žmogaus kelia aukštyn. jis padėjo man nusibraukti samanas nuo širdies ir vėl patikėti, kad galiu. jau buvo benutrūkstąs dialogas su savimi arba tapęs labai tylus. po šio seminaro širdis vėl atvira. gera būtų, jei tėvas Džastinas gyventų Lietuvoje, kad žinočiau, jog galiu nuvažiuoti, paklausyti jo žodžių ir juoko. Jis angelas.

 

 

Prieš seminarą jaučiausi prastai dėl nuolat patiriamų nesėkmių, vidinio nerimo, pasimetimo. dabar viskas pasikeitė ir viduje labai ramu. jaučiuosi pakylėta ir entuziastinga. labai noriu pradėti keistis, nusistačiau naujų tikslų apie kuriuos prieš seminarą net nebuvau pagalvojusi. Tėvas Džastinas įkvėpė tobulėti, judėti į priekį ir labiau mylėti aplinkinius. Labai džiaugiuosi sudalyvavusi seminare.

 

 

Programa puiki. Supratau, kad svarbiausia yra meilė, o ne buvimas teisiu. asmeniniai tėvo Džastino pavyzdžiai puikiai paaškino teoriją. Sustiprėjo motyvacija siekti savo tikslų ir į visus eiti su meile, tolerancija ir pakantumu.