Sėkmės istorija 22


Turiu mini sėkmės istoriją susijusią su Silva metodu, galbūt įkvėps ką nors iš naujai pradėsiančių ar jau praktikuojančių pabandyti :) Silvos seminaruose kalbama apie tai, kad norėdamas ką nors konkrečiai gauti / turėti / pasiekti, turi kiek įmanoma aiškiau mintyse įsivaizduoti norimą pasiekti rezultatą ir savijautą, kurią jausi jau pasiekęs norimą rezultatą. Kuo aiškiau tai įsivaizduosi, kuo labiau įsijausi, tuo greičiau pasieksi savo norimą rezultatą. Tik tiek.

Įkvėptas šio recepto paprastumo, sekančią dieną po seminaro nuvažiavau į Hondos atstovybę ‚susirinkti informacijos' apie vieną iš tuomet tik pasirodžiusių naujų Hondos modelių. Atsisėdau į norimą automobilį ir ėmiau rinkti informaciją: įkvėpiau naujo automobilio kvapo, apžiūrėjau kaip viskas atrodo, viską apčiupinėjau, įsiminiau savijautą sėdint už vairo, įsiklausiau į grojančią muziką ir kitus automobilio garsus, jaučiausi laimingas :) Mintyse pasakiau sau - „-galiu kada tik panorėjęs sėsti į šį/tokį automobilį ir važiuoti".

Gerą sa-vaitę po šio apsilankymo, kasdien medituodamas, stengiausi kiek įmanoma aiškiau atkurti pojūčius, kuriuos‚susirinkau' sėdėdamas automobilyje (stengiausi pajausti tą patį naujo automobilio kvapą bei atkurti kitus sėdint jame patirtus pojūčius), mintyse sau kartodavau „galiu kada tik panorėjęs sėsti į šį/tokį automobilį ir važiuoti". Medituodavau bent keletą kartų per dieną, žmona net pykteldavo, kad aš „vėl užsiciklinau", vis kartojo - „sugalvojai ko nori ir paleisk, neužsiciklink" :) 

Rezultatai: Praėjus savaitei po apsilankymo Hondos atstovybėje paskambino brolis ir pasakė, kad nusprendė pirkti naują automobilį. Nežiūrint to, kad brolis visą laiką skeptiškai vertino Hondos automobilius, šįkart išsirinko būtent Hondą, be abejo tą patį modelį, kurio aš taip labai norėjau. Jau sekančią dieną po to, kai brolis atsiėmė savo naująjį pirkinį, pasiskolinęs automobilį važiavau pasivažinėti. Važiuojant man toptelėjo, kad sėdėdamas Hondos salone būtent taip laikiau norimo automobilio vairą, būtent taip sėdėjau, būtent taip ir jaučiausi. Pasakiau sau - „va, išsipildė, ne visai taip kaip norėjau, bet išsipildė. Reikėjo sakyti, kad automobilio noriu būtent sau, medituodamas to juk nesakiau, tiesiog galvojau „galiu kada tik panorėjęs sėsti į šį / tokį automobilį ir važiuoti"". Manydamas, kad tai jau ir yra mano norimas rezultatas, svajonę paleidau.

Praėjus dar kelioms savaitėms po to, kai paleidau savo turimą svajonę, reikalai kompanijoje, kurioje tuo metu dirbau, pasisuko netikėta linkme. Atsirado naujų galimybių kilti karjeros laiptais, pasikeitė ir mano turimos sąlygos. Kartu su kitais pasikeitimais, kompanija man nupirko naują automobilį. Tikriausiai nesunkiai atspėsite kokio gamintojo, kokio modelio automobilį gavau :) Tai buvo būtent tas pats automobilis, kuriame sėdėdamas‚ rinkau informaciją' :) Tik atsiėmęs automobilį atkreipiau dėmesį į jo valstybinį numerį, skaičiai jame buvo puikiai pažįstami - 321 :) Dar ir šiandien mažai kas tiki, kad automobilio numeriai kliuvo atsitiktinai.