Sėkmes istorija 2


Kaip ir žadėjau parašyti sėkmės istoriją, tai tesiu pažadą. :) Silva kursus pirmą kartą išklausiau spalio kažkur viduryje, 2008 metais. Tikslas buvo toks, kad girdėjau, jog galima palengvinti informacijos atsiminimą naudojant šį metodą. Tačiau po kursų supratau, kad įsivėliau kur kas rimčiau ir man tai patiko, tuo labiau, kad pamačiau, jog mano galimybės tikrai beribės, tiesiog nežinojau kaip jomis naudotis. Juk kiekvienas kažkada esame pajutę, jog kažką padarėme intuityviai, ar negalvodami ir tai buvo teisinga ir naudinga, arba, kad pakartoji kito žmogaus mintį ir net nesusimastai dėl ko taip nutiko. Po šių kursų supratau, kad yra aukštesnis materijos (energijos) lygmuo, kuriame mes galime pasėti savo norų sėklas. Tad ir pradėjau sėją. 

1) Pirmas dalykas ką padariau, tai kažkodėl iš pat pradžių galvojau tik apie mokslus ir toje srityje lavinau savo galimybes, tačiau kitais metodais bandžiau padėti nesavanaudiškai kitiems. Tai buvo mano močiutė. Naudodamasis veidrodžių metodu, baltuose rėmuose įsivaizduodavau kaip jai sunku, kaip jinai dūsta vos paėjus ir neperneša fizinio krūvio, nes mano močiutė kenčia nuo viršsvorio ir tuo metu užtekdavo jei pereiti kambarį ir jinai gaudydavo kvapą ir turėdavo ilsėtis po kiekvieno žingsnio. Visada atsisakydavo važiuoti į ligoninę. Labai nesmagu buvo tokią ją matyti. Nežinodamas kas jai yra, tiesiog kaip ir minėjau, baltuos fonuos esamą bėdą vizualizuodavau, o mėlynuose, įsivaizduodavau kaip jinai šypsosi, girdavau ją, sakydavau, kad jinai labai sportiška ir panašiai, matydavau ją kaip gimnastę visą besilankstančią ir šokinėjančią, bėgančią, kupiną jėgų. Buvau dar labai nepatyręs su šiom metodikom, tai visą mėnesį kartą per dieną prieš miegą vizualizuodavau kaip jai gerėja. Nusivyliau, pagalvojau- neverta, nieko nesidaro, kaip jai negerėja, taip negerėja. Nustojau vizualizuoti. Praėjo kokios 3 dienos po vizualizavimo nutraukimo ir skambina mama. Sako:- prieš kelias dienas pajutau kažką, nežinau ką, bet atsikėlusi ryte atšaukiau visus darbus ir močiutę prieš jos valią nuvežiau į Kauno klinikas tyrimus padaryti. Spėk ką sakė daktarai? Pagrindinės venos yra 100% užsikimšusios, mažosios kažkiek dar kompensuoja tai, kad jinai gyva ir neuždūsta. Po dviejų dienų daro operaciją. Pasirodo, kai aš baigiau vizualizuoti, kitą rytą mama susivokė nuvežti močiutę pas daktarus, ko nebuvo daugelį metų ir niekas to nesureikšmino. Vienu žodžiu, močiutei operacija baigėsi sėkmingai, gijo palyginus greitai, kaip daktarai sakė ir dabar jau pusketvirtų metų ir močiutė jaučiasi geriau, nei prieš operaciją.  

2) Antras išsipildęs mano noras, tai, kad gavau stipendiją už pažangumą studijuojant 2011 metų pavasario semestrą. Vizualizuodavau kaip gaudavau aukščiausius įvertinimus. Konkrečius dėstytojus, kaip jiems dėkoju už gerą pažymį, kaip aptariame atsiskaitymus. 2011 metų rugsėjį paaiškėjo, kad gavau sumažintą stipendiją, kuri siekė 195 litus kas mėnesį, 5 mėnesius iš eilės. 

3) Dar vienas iš didesnių darbų, kuriuos padariau naudodamas veidrodžių metodą, tai buvo tai, kad 2011 metų pavasarį išsiunčiau savo norą visatai labai konkretų. Noriu per vasarą užsidirbti 8000LT ir nusipirkti krosinį motociklą už ne daugiau kaip 4000Lt, tada jam išleisti (nepamenu kokią sumą) ir, kad liktų bent pora, trys tūkstančiai dienpinigių. vasaros pradžioje visiškai nesisekė darbo rasti. Praradau viltį. Galvojau tikrai nieko nesigaus, tuo labiau, kad iš kaimo kalbėjau su vienais galimais darbdaviais, bet taip pažiūrėjo į mane nepatikimai ir visą savaitę negavau iš jų žinios. Iš niekur nieko, darbuojantis namie, paskambina man jie, paprašė, kad ateičiau pašnekėti. Darbą pradėjau birželio 20d. Baigiau rugsėjo 2 lyg tais, gal 3d. Užsidirbau per tą vasarą 8100LT ir dar 300Lt papildomai rugsėjį. Krosinį motociklą nusipirkau už 3800LT. Dienpinigiams liko kažkur apie pora tūkstančių. 

Daugiau rimtų tokių nutikimų nepamenu, arba nebuvo nutikę :D Bet galiu pridurti tiek, kad nskausminimo pirštinė yra superinis metodas, nes būdamas vaikinas, važinėdamas motociklų, dirbdamas fizinius darbus ir būdamas plevėsa visur susidaužau tai galvą, ar dar kurią kūno vietą. Buvau ne kartą prasiskėlęs galvą ir kitas kūno vietas. Nuskausmindavau jas su kaire ranka, arba dešine, nes abi užprogramavęs nuskausminimui, tai nelikdavo nei randų, nei požymių, kad kažkas buvę, tuo pačiu, skausmas atslūgdavo iškart, o išnykdavo visiškai kelių minučių bėgyje priklausomai nuo sumušimo. 

Paskutinis įvykis įrodantis, kad programos veikia, tai čia iš trečio kursų pakartojimo. Per kursus pirmą dieną dėstytojos kalbėjo apie sapnus ir poilsio reikšmę. Man pastaruoju metu su poisliu buvo tikrai prastai. Todėl gal ir užsikodavo kažkur tas pasakymas dėstytojų, kad turi būti bent viena diena savaitėje, kada miegotum bent 8 valandas, kad organizmas pailsėtų ir fiziškai ir mentališkai. Tada dar tą pačią dieną priminė man apie vandens stiklinės techniką. Taip pat pasitariau dėl sapnų analizavimo su dėstytojomis ir pasakė, kad jau galiu užsisakinėti sapnus. Du metodai vienu metu, pagalvojau išmėginti juos praktiškai užsisakydamas sapną ir tai pastiprinti vandens stiklinės pagalba. Grįžęs namo padariau klaidą, nes naudodamas vandens stiklinę prisakiau daug norų ir aišku, kad sapną susapnuočiau ir pailsėčiau iki kol suskambės žadintuvas ir užmigau vos įėjęs į alfa dažnį nuo trijų iki vieno metodu. Miego buvo belike virš 4 valandų likę. Atsikeliu ryte, jokio žadintuvo nei iš tolo negirdėti. Atsikėliau greitai ir žvaliai. Pamačiau, kad šviesu labai, supratau, kad pramiegojau. Tikrai žinojau, kad žadintuvą buvau užsistatęs, nes jį iš vakaro tikrinau kelis kartus prieš užmiegant. Pažiūrau į laikrodį, rodo 10:06, miegoti nuėjau apie 02:00. Tik skubant į dušą supratau, kad smegenys pasirinko paskutinį norą, pailsėti, o dėstytojos juk sakė, kad poilsis, tai 8 valandos. Tuo pačiu, skubėdamas testi kursų panaudojau 3 pirštų metodą ir vizualizavau atsimerkęs, kad 11:00 valandą stoviu prie auditorijos durų ir tuo metu nevyksta jokių programavimų, kad nesutrukdyti. Ką jūs sau manot, 11:00 išlipau stotelėje prie pastato kur mokymai vyksta, nuėjau prie auditorijos, durys buvo atidarytos, tad nėjau į vidų, pasitraukiau tolėliau. Po 2 minučių kažkur baigėsi 3 ir 5 pirštų metodų programavimas. Niekam nesutrukdžiau. 

Galiu garantuoti, kad yra ir daugiau dalykų, kuriuos nuveikiau vizualizavimo ir savitaigos pagalba, tačiau jų nepamenu. Ai, dar mečiau rūkyti naudodamas kalendoriaus metodą :) labai veiksmingas dalykas. Dabar metas pradėti save keisti iš vidaus, trinti baimes ir blogus įpročius, bei programas. Dėkui jums už, tai, kad dalinatės šiuo metodu su visais ir didžiausios sėkmės jums.  

Baltramiejus