Silva Meistriškumo seminaras


Gyvenimo ir traukos dėsnių valdymo meistriškumas…

Kaip pritraukti tai, ko trokštate, sužinosite Silva Meistriškumo seminare, kurį pristatys Silva tarptautinis mokymų direktorius - Kenas Coscia!

Ar prisimenate kaip pirmą kartą jautėtės po Silva metodo seminaro, kaip atrodė,  kad viskas gyvenime sustojo į savo vietas? Jūs tapote labiau koncentruoti. Sugrįžote prie savo natūralaus ritmo. Jūs buvote sraute. 

Gal norėtumėte, kad tai vyktų nuolatos?

Nesvarbu ar jūs tobulinote savo naujuosius Silvos įgūdžius ar ne, Silva Meistriškumo Seminaras yra ideali galimybė jums pereiti į naują meistriškumo lygmeni. 

Ši programa buvo sukurta Keno Koscia, kad galėtumėte mėgautis nuoseklesniais  ir ilgalaikiais rezultatais.

Seminaras grindžiamas daugiau nei 41 metų Keno praktine patirtimi su dešimtimis tūkstančių Silva absolventų iš daugiau nei 20 šalių.

Seminaras susideda iš daugiau nei 6 unikalių dinaminių meditacijų ir naujausių mokslinių tyrimų, siekiant padėti jums padaryti reikmingas pamainas savo gyvenime. 

SEMINARE VYSTYSITE REIKIAMAS SAVYBES, KAD PASIEKTUMĖTE TAI, KO TROKŠTATE...

Meistriškumas: kaip pralaužiant vidinius barjerus į savo gyvenimą intergruoti Silva žinias ir įgūdžius.

Vidinės įžvalgos: kaip pastebėti, suprasti vidines įžvalgas bei pamokyti iš jų siekiant asmeninio bei dvasinio augimo.  Vystyti naujas technikas harmonizuojant kūną, protą ir dvasią. 

Išmintis: kaip pažadinti aukštesnįjį sąmoningumą, kuris padės siekti gerovės ir tikslų išsipildymo.

Sąmoningumas: tai yra psichinės sveikatos, gerovės ir harmonijos pagrindas. 

Optimali sveikata: išmoksite 5 žingsnius, kurie padės neutralizuoti toksiškas emocijas ir leis džiaugtis kunkuliuojančia energija ir sveikata.

Vizija: kaip nusistatyti tikslus, atitinkančius Jūsų gyvenimo prasmę ir įgyti pakankamai motyvacijos šiems tikslams įgyvendinti.

Lankstumas: kaip pašalinti savo paties sėkmės sabotavmą, sustiprinti pasitikėjimą savimi ir pagilinti savivertę.

Harmonija: kaip pasimokyti iš baimės, kaltės, abejonių ir pykčio, siekiant įgyti emocinį vientisumą. Transformuoti ir paleisti "užstrigusias" distreso formas. Vystyti naujas, galingas, unikalias technikas, padedančias valdyti blogas emocijas bei išvengti „patekimo į aklavietę“ pojūčio. 

Kantrybė: kaip pagilinti užuojautą ir supratimą, siekiant įgyti daugiau kantrybės bei ilgalaikių ir visavertiškų santykių.

Ar Jums nekyla klausimai ir dvejonės... 

Sunkiai dirbate, stengiatės, naudojate Silva technikas, tačiau retai sulaukiate trokštamų rezultatų? Gal svajojate būti vienu iš tų laimingųjų, kuriems sėkmė „padėta tarsi ant lėkštutės“? Tiesą pasakius, jūs galite tai pasiekti įvaldę Visatos traukos dėsnius. Tai universalūs dėsniai, kurie visada egzistavo ir egzistuos ateityje. Mūsų gyvenimai sukasi traukos dėsnių ribose pradedant didžiausiais kūriniais ir baigiant nematomomis smulkmenomis ar sutapimais. 

Mūsų mintys yra lyg galingi magnetai pritraukiantys tai, apie ką galvojame ir kaip jaučiamės. Mes naudojamės traukos dėsniu kiekvieną mielą savo kasdienio gyvenimo sekundę. Taigi, mūsų pritrauktos situacijos atspindi mus pačius. Jei mes spinduliuojame meilę, gausą ir laimę, mes ir pritrauksime meilę, gausą ir laimę. Tai yra paprasta ir jau įrodoma tiesa. 

Nors tai akivaizdu, tačiau ne visada būna lengva tai įgyvendinti, ypač jei esate pripratę prie nesėkmių ir pasipriešinimo. Kai jaučiamės nesėkmingi mes paprasčiausiai prarandame viltį ir pasiduodame. Tuomet mes galvojame, kad tai man neveikia. 

Programa, kurios rezultatai -  ilgalaikiai!

Neribotos galimybės: taip, kaip išsivystė Jūsų gebėjimai sėkmingai veikti  fiziniame lygmenyje, gali išsivystyti ir gebėjimai sėkmingai veikti mentaliniame ir dvasiniame lygmenyje (alfa ir teta). Neribotų galimybių atvėrimas yra galutinis mūsų rezultatas. 

Silva Meistriškumo seminaras su Kenu yra programa, kuri sukurta vidiniam asmenybės sutvirtinimui.  Šio seminaro tikslas atstatyti jusų tikėjimą pasuliu ir savimi bei suvokti tikrąsias savo galimybes fiziniame, mentaliniame ir dvasiniame lygmenyje. 

Kvantinis šuolis vidinio tobulėjimo procese

Silva bazinio seminaro metu Jūs sužinojote kaip veikti galingame Alfa smegenų lygmenyje. 

Silva Meistriškumo seminaras sustiprins šią galią ir padės peržengti vidinius apribojimus. Seminare jūs įgysite praktiškų įrankių, kurie padės atskleisti vidines Jūsų galimybes ir transformuoti sustabarėjusius vidinio ir profesinio gyvenimo aspektus. 

Išgydyk praeitį ir nuskaidrink savo ateitį: seminare atliksite Keno sukurtą specialią amžiaus regresijos techniką (Ola) ir atrasite bei ištaisysite šiandienos iššūkių ir užslėptų nesėkmių priežastis stabdančias Jūsų progresą. Ši nepaprasta vidinio gydymo technika sustiprins Jūsų vaizduotę, išplės kūrybiškumą, pagerins vizualizaciją ir atmintį. 

MEISTRIŠKUMO SEMINARO (DVIEJŲ DIENŲ) PROGRAMA:

Seminare Jūs IŠMOKSITE:

Sukurti ilgai trunkančius pokyčius:

  • Indentifikuojant užslėptus “blokus”, kurie jus laiko praeityje.
  • Sužinosite 10 kliūčių, kurios trukdo gauti tai, ko trokštate. 
  • Kaip susikurti aiškesnę viziją, kuri sutaptų su jūsų gyvenimo tikslais.

Nukreipti save tinkama linkme

  • suvoksite 5 būtinas sąlygas trokštamam rezultatui įgyti

Atliksite „Savo širdies atvėrimo“ meditaciją

kad išmoktumėte išsilaisvinti iš jūs įkalinusių praeities programų, kurios iki šiol žlugdo Jūsų rezultatus. Išmoksite išgirsti vidinę savo išmintį, gauti vidinių įžvalgų ir sustiprinti programavimą su „Galimybių“ pratimu. Jūs taip pat išmoksite mobilizuoti gydančias emocijas, sustiprinsite savo savigarbą ir širdies gelmėse slypinčią išmintį. 

Papildomų programavimo įgūdžių

  • Sužinosite programavimo dėsnius ir atliksite Galingo programavimo techniką, kad čia ir dabar pasiektumėte tai, ko tikrai trokštate.
  • Kaip valdyti Traukos dėsnį per dėkingumo procesą ir sukurti „mentalinį magnetizmą”.
  • Dvi (2) strategijas padėsiančias nuraminti protą ir sustiprinti koncentraciją… 

Kaip subalansuoti savo asmeninę energiją

  • Kaip sustiprinti savo imuninę sistemą ir valdyti gijimo procesą unikalios Valančios technikos pagalba, kuri moko tinkamai atleisti ir paleisti toksiškas emocijas.                                                                                                

Kaip mobilizuoti gydančias emocijas.

  • “susikurti ramybę viduje”.
  • Išmoksite 6 žingsnių konflikto sprendimo technikos.

Išsilaisvinsite iš senų ir įprastų elgesio modelių.

  • Sustiprinsite savo suvokimą „Kodėl mes kartais sugrįžtame į seno elgesio standartus ir ką daryti norint to išvengti!”
  • Kaip instaliuoti Valdymo mechanizmus, kurie padės valdyti pokyčius ir apsaugos nuo vidinės perkrovos.

Kelionių laiku technikos…

  • Ola.  Mus skaudina ne tai, kas įvyko praeityje, bet tai - ką mes savanoriškai nešamės  į dabartį.
  • Pasimokyti iš praeities, išgyti ir paleisti ją visiems laikams.
  • Šiuolaikines amžiaus regresijos teorijas ir galingą jų pritaikymą savo gyvenime.

Ateities “AŠ” techniką, kad susikurtumėte ateitį kupiną vilties ir optimizmo.  Transformuokite baimę į drąsą ir atlaisvinkite kelią intuityviai išminčiai, kad sulauktumėte dar didesnės sėkmės.

Kenas Coscia dirba tarptautiniame Silva International institute nuo 1971 m. Jis yra tarptautinių mokymų direktorius (Silva instruktoriams) ir tęsia Chosė Silvos ir jo brolio Chuano Silvos pradėtus darbus.  Septintajame dešimtmetyje Bostone jo sukurtos Silva studentų palaikymo programos iki šios dienos yra laikomos pavyzdinėmis. 

Jis yra vienas iš labiausiai patyrusių ir gerbiamų Silva instruktorių, kurį 1984m. vieną iš daugelio išsirinko patys Chosė ir Chuanas Silvos, kad kartu su Silvos šeima prisidėtų prie papildomų Silva studentų palaikymo programų ruošimo. Kenas yra laimėjęs visus Silvos International instituto apdovanojimus.

ATSILIEPIMAI IŠ SEMINARO:

„Keno seminarai visada yra paremti giliomis žiniomis ir gyvenimą keičiančių technikų suvokimu. Jis yra dėstytojas, mokytojas, draugas ir efektyvių proto programų kūrėjas. Jis gyvena principais, kurių moko kitus”

-- John Themistos, CEO   

„Kenas Koscia yra NUOSTABUS Silva mokytojas. Jei tik turėsite progą sudalyvauti jo seminaruose, būtinai sudalyvaukite! Jis yra geriausias!"

-- Lynn Robinson, knygų autorius, konsultantas intuicijos srityje

„Kenas nediskutuotinai yra Silva metodo meistras, jis turi begalią žinių ir tvirtą suvokimo pagrindą. Kenas yra labiausiai patyręs Silva metodo instruktorius visame pasaulyje. Aš dalyvavau jo Miestriškumo seminare 2007m ir likau dėkinga už tai."               

-- Sam Tesfay. Proto vystymo trenerė

 „Aš pajutau neapsakomą pakylėjimą ir savo gyvenimo reikšmingiausių tikslų atsinaujinimą... Mano dėmesys visą laiką buvo prikaustytas".      

-- Rita Anderson. Edinburgas, Škotija

„Neįtikėtina patirtis. Dabar aš turiu dar gilesnį Silva metodo technikų taikymo suvokimą nei anksčiau. Dabar aš jas taikysiu daug efektyviau".   

-- Genevieve Wright, USA

„Keno perduodama žinia yra susijusi ne tik su sėkmingu technikų pritaikymu, daug svarbesnė yra aukštojo dvasingumo žinia. Kenas veikia ir kaip be galo stiprus dvasinis vedlys. Kokie galingi įrankiai, padedantys kurti gėrį pasaulyje"! 

-- Ralph Chatwin, Chiropractor, British Columbia

Nuostabu, pozityvu ir be galo informatyvu. Noriu dar!! 

-- Cliff Brust, IT

Registracija į seminarą:

Registracija vyks iki rugsėjo 20 d.

Daugiau informacijos tel. 8-650-18750, el. p. info@silvametodas.lt

Pervedus avansinį 50eur. mokestį į žemiau nurodytą sąskaitą registracija įvyks automatiškai.

Rekvizitai pavedimui:

VšĮ Mentalinio ugdymo centras „CARPE DIEM”

AB “Swedbank” banko kodas 73000 A/s: LT497300010117741848Įmonės kodas: 302427694

Pavedime nurodykite: už seminarą 10.08-09, vardas, pavardė.