Naujienos



2013.09.13
Ypatingas Silva klubas su Kenu Coscia Klaipėdoje rugsėjo 26d., Vilniuje - spalio 1d. 18val.

Su malonumu pranešu Jums, kad šį kartą mūsų Silva klube lankysis ypatingas svečias Ken Koscia iš JAV ir kalbės apie pačią įdomiausią, paslaptingiausią ir mažiausiai panaudojamą savybę mūsų gyvenime - INTUICIJĄ. 

 

Taigi...

 

Nutieskime tiltą į vidinę išmintį

 

Jūs galite išvystyti įgūdį, būti "tėkmėje". Sužinoję, kaip greitai gauti  vidinių  įžvalgų ir prisijungti prie vidinio žinojimo, jūs mėgaukitės puikiais santykiais, sveikata, laime ir turtu. Leiskite savo vidiniam AŠ būti geriausiu jūsų vedliu.

 

Jūs galite išmokti atpažinti savo norus, baime paremtą mąstymą nuo intuicijos. Silva klube jūs taip pat sužinosite kaip plėtoti 12 koncentravimosi principų, kurie žadins ir tobulins jūsų vidinę išmintį. Taip pat atrasite 15  būdų, kuriais gali būti gaunamas intuityvus pranešimas.

 

 

Įsivaizduok save galintį:

  • Gauti ryškias"nuojautas", tikslias veiksmų kryptis, kad didžiuliu greičiu lengvai judėtumėte į savo verslo ir karjeros viršūnes.
  • Žymiai pagerinti savo mokymosi gebėjimus, laisvai nukreipiant protą į beribės jūros informaciją, esančią į jūsų galvoje. 
  • Sulaukti stipraus ir tikslingo vedimo priimant svarbius gyvenimo sprendimus, ty santuokos, karjeros pokyčius, investicijos, tt.
  • Panaudoti aukštesnį intelektą, siekiant sukurti greitus ir ilgalaikius pagerėjimų savo santykių srityje.

 

Galite pasikviesti žmones, kuriuos seniai norėjote supažindinti su Silva metodu, tačiau nežinojote kaip tai padaryti. Keletas valandų ir išgirsta praktinė informacija gali visam laikui pakeisti jų gyvenimus.

 

 

Atgal